Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Μυτιλήνη, για τον οποίο τοποθετήθηκαν άλλοι υποψήφιοι

Κλώτσησε σκύλο!!!

17/05/2019 - 12:55

Κάκιστη εντύπωση προκάλεσε η πράξη υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Μυτιλήνη, αφού κλώτσησε και μάλιστα σε δημόσια θέα έναν σκύλο επειδή γάβγισε σε κάποιον άλλο.

Το περιστατικό συνέβη χτες μπροστά στα μάτια περαστικών, θαμώνων και εργαζομένων σε καφέ στην πόλη της Μυτιλήνης οι οποίοι θα καταθέσουν κατά του δράστη στην καταγγελία που κάνει εις βάρος του ο σύλλογος μέριμνας απροστάτευτων ζώων η “Κιβωτός”.

Η  “Κιβωτός”  ανακοίνωσε ότι «ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Μυτιλήνη κλωτσάει αδέσποτο σκυλάκο επειδή γάβγισε ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.

Ο αδέσποτος σκυλάκος που βλέπετε στο video, είναι ο Τζέρι, και ζει στην προκυμαία της Μυτιλήνης, όπου τον φροντίζουν (παρέχοντας του και κτηνιατρική περίθαλψη) οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του café GREG. Σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, γύρω στις 6 μ.μ., ο Τζέρι βρισκόταν έξω από το café και είχε την κακή ιδέα να γαβγίσει σε έναν περαστικό. Ενώ όμως ο άνδρας στον οποίο γάβγισε το ζώο αντέδρασε ορθά και ψύχραιμα, απλώς απομακρυνόμενος, ένας άλλος περαστικός, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση κλωτσά αναίτια και με δύναμη τον σκυλάκο- ο οποίος στη κυριολεξία εκτινάσσεται και σκάει πάνω στην τζαμαρία του μαγαζιού! Αμέσως αντέδρασαν οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες του café, αλλά ο δράστης δεν έδωσε καμία δικαιολογία ή απάντηση για την πράξη του, και απλώς εγκατέλειψε το σημείο.
Αύριο θα γίνει καταγγελία στο ΑΤ Μυτιλήνης από τους 5 (ΠΕΝΤΕ) αυτόπτες μάρτυρες κατά του δράστη, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αυτοδιοικητικού σχήματος το οποίο στις εκλογές της επόμενης εβδομάδας διεκδικεί την Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης. 
Είμαστε σίγουροι ότι με τέτοιους ανθρώπους, αν εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι, τα αδέσποτα της Μυτιλήνης θα έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα καθημερινότητα -και η Εισαγγελία Μυτιλήνης πολύ περισσότερη δουλειά!»

Για το περιστατικό τοποθετήθηκαν  υποψήφιοι δήμαρχοι και κοινοτικοί συνδυασμοί

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, Μιχάλης Μαμάκος με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε τον τόπο μας» εξέφρασε την δυσαρέσκεια του λέγοντας πως «θέλουμε να καταδικάσουμε την επίθεση κατά αδέσποτου ζώου που είδε το φως της δημοσιότητας μετά από την καταγγελία πολιτών και της Κιβωτού. Τέτοιες απεχθείς ενέργειες μας προσβάλουν συνολικά με το χειρότερο τρόπο, πόσο μάλλον εάν αληθεύουν οι καταγγελίες ότι πρόκειται για εν ενεργεία υποψήφιο. Η κακοποίηση ζώων αποτελεί ποινικό αδίκημα και σαν πράξη μας βρίσκει όλους κάθετα και απόλυτα αντίθετους».

Επιπλέον για το περιστατικό τοποθετήθηκε και η «Δημοκρατική Μυτιλήνη» λέγοντας πως «θεωρεί περιττό να καταδικάσει το περιστατικό αυτό βίας το οποίο σύμφωνα με την “Κιβωτό” σήμερα θα καταγγελθεί και μάλιστα στα πλαίσια του αυτοφώρου στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης από τους πέντε αυτόπτες μάρτυρες. Θέλουμε όμως να πούμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό που αποδεικνύει την τεράστια απόσταση προεκλογικών λόγων και καθημερινής πραγματικότητας, δεν είναι το μόνο δυστυχώς κατά ζώων αλλά και ανθρώπων σε ετούτη την πόλη. Από κάποιους που θέλουν να επιβάλουν ατζέντα βίας και μισανθρωπισμού στον τόπο μας».

Επιπλέον συμπλήρωσαν πως καλούν και τις άλλες τρεις παρατάξεις που συμμετέχουν στις εκλογές για τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης να τοποθετηθούν δημόσια για το γεγονός που κατήγγειλε η “Κιβωτός”.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey