Ο θάνατος του «ήρωα του Αιγαίου» όπως τον αποκαλούσαν τον Οκτώβριο του 2018, σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στη Λέσβο

Η Βουλή υιοθετεί τα παιδιά του ήρωα λιμενικού Κ. Παπαδόπουλου

05/06/2019 - 14:01

Τη λήψη απόφασης για την υιοθεσία των τέκνων του ήρωα υποπλοίαρχου του Λιμενικού Κυριάκου Παπαδόπουλου, που έφυγε από τη ζωή και ο οποίος είχε σώσει πάνω από 5.000 πρόσφυγες με το πλήρωμα του στα νησιά του Αιγαίου, ομόφωνα παρέπεμψε στην Ολομέλεια της Βουλής η Διάσκεψη των Προέδρων, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης.

Ο θάνατος του «ήρωα του Αιγαίου» όπως τον αποκαλούσαν τον Οκτώβριο του 2018 , σε ηλικία μόλις 44 ετών, σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στη Λέσβο, αλλά στο πανελλήνιο.

Ο αξιωματικός του Λιμενικού τιμήθηκε για τη δράση του από την Ακαδημία Αθηνών και πρωταγωνίστησε στο υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντέρ «4.1 miles» της Δάφνης Ματζιαράκη.

 

Πηγή: kathimerini.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey