Για την επιδότηση ενοικίου ή συγκατοίκησης

Η προθεσμία της πρώτης δόσης είναι η 1η Μαρτίου

15/02/2018 - 13:48

Με την συνήθη ενημέρωση του συντονιστή για το σεισμό Β. Τεντόμα γνωστοποιείται ότι οι σεισμοπαθείς που δικαιούνται επιδότησης ενοικίου ή συγκατοίκησης (φιλοξενίας) θα πρέπει να ενεργήσουν ώστε τις επόμενες μέρες να έχουν συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, γιατί η προθεσμία υποβολής των για την 1η δόση λήγει την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018.

Μετά την εκπνοή της παραπάνω προθεσμίας, όσοι δεν έχουν προβεί στις σχετικές ενέργειες χάνουν το δικαίωμα επιδότησης ενοικίου/συγκατοίκησης.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω προθεσμία αφορά μόνο την υποβολή δικαιολογητικών για την  1η δόση (αρχική δηλαδή υποβολή) και όχι για  την υποβολή των δικαιολογητικών για τα επόμενα τρίμηνα, που θα ακολουθήσουν και για όσο διάστημα θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Τα δικαιολογητικά του 2ου, 3ου και των επόμενων τριμήνου υποβάλλονται, όπως άλλωστε είναι γνωστό, μετά την ημερομηνία λήξης του αντίστοιχου τριμήνου.

Υπενθυμίζεται ότι για ΚΑΘΕ τρίμηνο μαζί με τις αποδείξεις ενοικίου του προηγούμενου τριμήνου ή των υπεύθυνων δηλώσεων δικαιούχου και φιλοξενούντος υποβάλλεται και η υπεύθυνη δήλωση για το ΙΒΆΝ μαζί με φωτοτυπία του βιβλιαρίου τραπέζης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey