Δωρεές αντί στεφάνων, προς τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου επιθυμεί η οικογένεια

«Έφυγε» ο Ελευθέριος Τρύφων

12/11/2018 - 15:23 Ενημερώθηκε 16/11/2018 - 11:14

Ο Ελευθέριος Τρύφων, ο άνθρωπος που ενέπνευσε με το όραμά του, αποτελώντας εξέχουσα προσωπικότητα του επιχειρηματικού κόσμου στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όσους τον γνώριζαν. 

Η οικογένειά του, σε ανακοίνωσή της, ενημερώνει πως η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, στις 15:30. Θερμή παράκληση της συζύγου του Πηνελόπης, των παιδιών Θόδωρου, Παναγιώτη, Ζωής και Έβελυν, αλλά και των εγγονών είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου με καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ: GR 7301104150000041554550065 (Εθνική Τράπεζα).

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τεράστιο επιχειρηματικό έργο, αλλά και βαριά κληρονομιά, έχοντας συνδέσει το όνομα της οικογένειας Τρύφων με σημαντική κοινωνική προσφορά σε όλα τα επίπεδα.

Το «Ε» εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Αιολικού, στην οποία η οικογένεια Τρύφων είχε και έχει εδώ και πολλά χρόνια έντονη χορηγική δράση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικός αναζητεί τις λέξεις για να αποχαιρετίσει τον Ελευθέριο Τρύφων, ο οποίος υπήρξε υπόδειγμα κοινωνικής δράσης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και προς τον τόπο του. Ο Αιολικός έχασε ένα σεβαστό μέλος της οικογένειάς του και το πένθος είναι βαρύτατο.

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γριπιώτης Σταύρος»

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey