Η προοπτική τού να έρθει το «Survivor» στη Λέσβο, συνεχίζει να… επιβιώνει

Δεν ήρθε η παραγωγή, δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια

25/05/2017 - 12:46 Ενημερώθηκε 25/05/2017 - 12:57

Η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί -σύμφωνα με παράγοντες της δημοτικής αρχής- και από την περασμένη εβδομάδα, επίσκεψη της παραγωγής του δημοφιλούς reality «Survivor», αναβλήθηκε από την Τρίτη το απόγευμα, με την τριμελή αποστολή να ενημερώνει τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Κώστα Αστυρακάκη, ότι θα έρθουν τελικά στη Λέσβο, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Η εξέλιξη αυτή, έκανε πολλούς να σαστίσουν, αφού γενικότερα οι πιθανότητες της Λέσβου να φιλοξενήσει πράγματι τον τελικό του τηλεπαιχνιδιού, δεν είναι και οι μεγαλύτερες, αλλά από την πλευρά της δημοτικής αρχής, συνεχίζεται να εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία. Και να εκλαμβάνεται αυτή η αναβολή της επίσκεψης, ως έξτρα χρόνος, προκειμένου να διαμορφωθεί με τον καλύτερο τρόπο η «πρόταση» της Λέσβου για την φιλοξενία του τηλεπαιχνιδιού.
Ο Κώστας Αστυρακάκης επιβεβαίωσε στο «Ε» πως η προγραμματισμένη επίσκεψη για σήμερα στις 11 το πρωί, τριών εκπροσώπων της τουρκικής παραγωγής, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα. Κι αυτό γιατί οι ανάγκες των γυρισμάτων για τη συνύπαρξη του «τουρκικού» «Survivor» με το «ελληνικό» και τα κοινά επεισόδια με τους παίκτες και των δύο χωρών, άλλαξαν τον προγραμματισμό.

Ο προβληματισμός
Ωστόσο στη δημοτική αρχή, η εξέλιξη αυτή δεν προκαλεί προβληματισμό για το… προφανές, που δεν είναι άλλο από το συμπέρασμα πως εξανεμίζονται οι όποιες πιθανότητες πράγματι είχε η Λέσβος να «πάρει» τον τελικό του παιχνιδιού. Αλλά κυρίως για το αν τα κοινά επεισόδια του «τουρκικού» και του «ελληνικού» «Survivor», που προστέθηκαν στην ροή των γυρισμάτων, θα πάνε τελικά πιο πίσω τον τελικό. Αφού πρέπει να σημειωθεί εδώ, ότι όλες οι συνεννοήσεις της δημοτικής αρχής με τους ξενοδόχους της Καλλονής και της Πέτρας, του Μολύβου και της Εφταλούς, έχουν γίνει για την εξασφάλιση των κλινών που απαιτεί η παραγωγή για το τελευταίο πενθήμερο του Ιουνίου. Αν λοιπόν η παραγωγή αποφασίσει να «τραβήξει» κι άλλο την προβολή του reality δηλαδή και να προγραμματίσει τον τελικό έστω και μία ημέρα μετά από αυτό που έχει ανακοινώσει, γίνεται αντιληπτό πως θα τιναχτεί στον αέρα όλος ο προγραμματισμός που έχει γίνει ως σήμερα.

Προς όφελος της προετοιμασίας, η αναβολή
Σε κάθε περίπτωση, η πλευρά του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Κώστα Αστυρακάκη, εξακολουθεί να βλέπει ζεστά την όλη υπόθεση, περιμένοντας πλέον την επίσκεψη της τουρκικής παραγωγής την επόμενη εβδομάδα. Εκτιμώντας πως ο χρόνος που προκύπτει από την αναβολή της επίσκεψης, θα λειτουργήσει προς όφελος όλων όσοι συνεργάζονται τις τελευταίες ημέρες, για να φτιάξουν ένα ελκυστικό «πακέτο», που θα πείσει τους συντελεστές του «Survivor» να φέρουν το δημοφιλές παιχνίδι στη Λέσβο. Και υπενθυμίζουμε πως ήδη, οι ξενοδόχοι της Καλλονής αλλά και εκείνοι της Πέτρας, του Μολύβου και της Εφταλούς, έχουν εκφράσει τη διάθεση να συμβάλλουν με την παραχώρηση κλινών για να κερδίσει η Λέσβος σε προβολή από την αστερόσκονη που έχουν σε… περίσσευμα οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey