
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Πολλοί Μυτιληνιοί συμμετείχαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ και των Πρωτοβάθμιων Σωματίων του δημοσίου τομέα.
Πολλοί Μυτιληνιοί συμμετείχαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ και των Πρωτοβάθμιων Σωματίων του δημοσίου τομέα. Επικεφαλής της πορείας ήταν το πανό τής ΕΛΜΕ Λέσβου, ακολουθούσαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου και αμέσως μετά το μπλοκ του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου της Μυτιλήνης.
Οι διαδηλωτές περίπου στις 7 το απόγευμα πραγματοποίησαν πορεία στην προκυμαία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της φασιστικής απειλής, της «Χρυσής Αυγής» και της κυβέρνησης.