Πατάτες Καλλονής, χωρίς μεσάζοντες

15/06/2012 - 14:27

Η συμφωνία κλείστηκε τελικά και πατάτες Καλλονής, Α διαλογής, θα διατεθούν στο πλαίσιο της διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, που έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης και του προέδρου της, Θεόδωρου Στεργίου, σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του νησιού.

Η συμφωνία κλείστηκε τελικά και πατάτες Καλλονής, Α διαλογής, θα διατεθούν στο πλαίσιο της διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, που έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης και του προέδρου της, Θεόδωρου Στεργίου, σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του νησιού. Οι πατατοπαραγωγοί του λεκανοπεδίου συμφώνησαν στην πώληση της πατάτας τους προς 0,40 λεπτά το κιλό και έτσι το προϊόν τους θα διατεθεί σε όλη τη Λέσβο μέσω το «κινήματος της πατάτας».

Έτσι, αύριο Σάββατο 16 Ιουνίου, πατάτες Καλλονής θα διατεθούν στη Στύψη από τις 8:30 το πρωί έως τις 11 και στο Υψηλομέτωπο από τις 11:15 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, ενώ ακόμη ένα αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις 9 το πρωί στην Αγιά Παρασκευή για να γίνει η διάθεση του προϊόντος και σε αυτή τη περιοχή. Συνολικά θα δοθούν 13 τόνοι πατάτας, οι οποίες θα πωλούνται σε τσουβάλια των 20 κιλών, προς οκτώ ευρώ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey