Η ανακοίνωση του Συλλόγου ΑΣΠΙΔΑ

«Καθολική η συμμετοχή στην κινητοποίηση της εστίασης»

17/11/2021 - 13:01

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Πανελλαδική κινητοποίηση του 24ώρου κλεισίματος της Εστίασης.

«Με ικανοποίηση είδαμε την καθολική συμμετοχή των καταστημάτων του νησιού μας, που έλαβε διαστάσεις άνευ προηγουμένου τόσο σε τοπικό, όσο και πανελλαδικό επίπεδο» αναφέρεται σε ανακοίνωση & προστίθεται: «Το μήνυμα εστάλη. Η εστίαση πιο ενωμένη από ποτέ διεκδικεί ένα υγιές επαγγελματικό περιβάλλον και να συνεισφέρει τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο».

Κατατέθηκε το ψήφισμα με τα αιτήματα του Συλλόγου «Ασπίδα», καθώς και έγγραφά που αποδεικνύουν ότι η εστίαση δεν στηρίχθηκε όπως παρουσιάζεται στο Υπουργείο Αιγαίου, στους Βουλευτές κ. Αθανασίου κ. Μπουρνούς και κ. Κομνηνάκα, στον Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη, στους Δημάρχους του νησιού κ. Κύτελη και κ. Βέρρο, στο Επιμελητήριο Λέσβου καθώς και σε τοπικούς φορείς.

Στην ανακοίνωση εκφράζεται η ικανοποίηση για την στήριξη της κινητοποίησης των επιχειρηματιών. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, καφενείων κέντρων ψυχαγωγίας & εστίασης Μυτιλήνης «Ασπίδα» ευχαριστούν για τη δημόσια στήριξη τους Βουλευτές του νησιού, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, την ΟΕΒΕΕ, το Επιμελητήριο Λέσβου, την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λέσβου, τον Σύνδεσμο Ποτοποιών Αποσταγματοποιών Λέσβου, τo Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλονής Λέσβου, τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης καθώς και όλους τους επιχειρηματίες και πολίτες που με τον τρόπο τους έδειξαν την συμπαράσταση τους στην κινητοποίηση και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey