Αιφνίδιος θάνατος υπαλλήλου ξενοδοχείου της Μυτιλήνης

«Έφυγε» στα 39 του από ανακοπή…

04/05/2012 - 13:33

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τετάρτης, εν ώρα εργασίας σε ξενοδοχείο της νότιας περιοχής της Μυτιλήνης όπου εργαζόταν ως υπάλληλος επί εννέα χρόνια, ο 39χρονος Παναγιώτης Αμπελικιώτης. Ο θάνατός του, που προήλθε από ανακοπή, ήταν σχεδόν ακαριαίος και προκάλεσε τη θλίψη τόσο των συγγενών του, όσο και των συνεργατών του.

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τετάρτης, εν ώρα εργασίας σε ξενοδοχείο της νότιας περιοχής της Μυτιλήνης όπου εργαζόταν ως υπάλληλος επί εννέα χρόνια, ο 39χρονος Παναγιώτης Αμπελικιώτης. Ο θάνατός του, που προήλθε από ανακοπή, ήταν σχεδόν ακαριαίος και προκάλεσε τη θλίψη τόσο των συγγενών του, όσο και των συνεργατών του, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ήταν «η ψυχή του ξενοδοχείου».

Ο 39χρονος υπάλληλος βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου, μαζί με υπάλληλο συνεργείου απεντόμωσης, τον οποίο και καθοδηγούσε. Ξαφνικά έπαθε επιληπτική κρίση κι έπεσε στο πάτωμα, εμφανίζοντας παράλληλα και αιμόπτυση, ενώ ο υπάλληλος του συνεργείου τού προσέφερε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να του κάνει και ανάνηψη, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Αμέσως κλήθηκε το «166», ούτε οι προσπάθειες των γιατρών όμως κατάφεραν να τον επαναφέρουν, αφού ο άτυχος 39χρονος είχε εκπνεύσει μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε πως ο θάνατός του προκλήθηκε από ανακοπή, χωρίς ωστόσο να έχει δείξει οποιαδήποτε σημάδια προηγουμένως.

Ο Παναγιώτης Αμπελικιώτης, η κηδεία του οποίου επρόκειτο να γίνει χτες στις 7 το απόγευμα στην περιοχή του Ακλειδιού, όπου και διέμενε, δεν είχε ποτέ προηγουμένως πρόβλημα υγείας. Ήταν ελεύθερος κι έμενε με τους γονείς του, ενώ οι συνάδελφοί του τον χαρακτηρίζουν ως έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που αποτελούσε επί εννέα χρόνια την «ψυχή του ξενοδοχείου».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey