Τραγικός θάνατος 51χρονου Μυτιληνιού προχτές τα χαράματα, στην Ερμού

Ο χάρος παγανιά στην οδό Ερμού!

02/05/2012 - 14:08

Τραγικό θάνατο βρήκε τη νύχτα Κυριακής προς Δευτέρα ο 51χρονος Φώτης Καρατζάς, όταν το μοτοποδήλατό του με το οποίο οδηγούσε στην οδό Ερμού, βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στην τζαμαρία κλειστού καταστήματος που μέχρι πρότινος στέγαζε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, στο ύψος της Μητρόπολης.

Τραγικό θάνατο βρήκε τη νύχτα Κυριακής προς Δευτέρα ο 51χρονος Φώτης Καρατζάς, όταν το μοτοποδήλατό του με το οποίο οδηγούσε στην οδό Ερμού, βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στην τζαμαρία κλειστού καταστήματος που μέχρι πρότινος στέγαζε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, στο ύψος της Μητρόπολης. Οι συνθήκες του δυστυχήματος εξετάζονται ακόμη από τις Αρχές, ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα δείξει και τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Καρατζάς κατοικούσε στη Μυτιλήνη, ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών. Εργαζόταν ως νυχτοφύλακας στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης εδώ και 16 περίπου χρόνια και πηγές αναφέρουν πως ήταν ένας πολύ καλός κι αγαπητός άνθρωπος και πολύ καλός στη δουλειά του.

Η εκτροπή του δικύκλου από την πορεία του, γύρω στις 2:20 μετά τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, είχε ως αποτέλεσμα την πρόσκρουσή του στην τζαμαρία ενός από τα κλειστά καταστήματα της οδού Ερμού, στο ύψος της Μητρόπολης, σε κατάστημα όπου παλιότερα στεγαζόταν πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και εδώ και καιρό παραμένει κλειστό.

Σπασμένο το τζάμι της πόρτας του πρακτορείου, από την πρόσκρουση

Το μοτοποδήλατο προσέκρουσε στην τζαμαρία και έμεινε εκεί, χωρίς να μπει μέσα στο κατάστημα, ενώ ο άτυχος 51χρονος βρέθηκε στο οδόστρωμα λίγο παραπέρα, θανάσιμα τραυματισμένος από την πρόσκρουση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, φορούσε κανονικά το κράνος του, το οποίο και είχε σπάσει. Πάντως, οι Αρχές περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα δείξει τα αίτια του θανάτου του 51χρονου Μυτιληνιού, καθώς και αν υπήρξε από πριν κάποιο πρόβλημα, που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και να βγει από την πορεία του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey