Ο Μυτιληνιός αρχηγός του ΓΕΣ, στο δήμαρχο Λέσβου

24/08/2017 - 16:11 Ενημερώθηκε 24/08/2017 - 16:14

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, με τον συμπατριώτη μας Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο κ. Αλικιβιάδη Στεφανή, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα συνεργασίας μεταξύ Στρατού και Δήμου Λέσβου, ποικίλης μορφής και αμοιβαίας ωφέλειας.

Ο Δήμαρχος, εξέφρασε εκ νέου στον κ. Στεφανή, τα θερμά του συγχαρητήρια για την προαγωγή του στη θέση του Αρχηγού Γ.Ε.Σ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκφράζοντας τους συμπατριώτες μου, τόσο στο νησί όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ένα διακεκριμένο τέκνο του  νησιού μας καταλαμβάνει αυτό το ύψιστο αξίωμα». Ο κ. Γαληνός, ευχαρίστησε τον κ. Στεφανή για τη σημαντική και πολλαπλή βοήθεια, τονίζοντας ότι, η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το Στρατό στο ακριτικό μας νησί είναι αποτελεσματική και καρποφόρα. Τέλος, τον διαβεβαίωσε ότι και ο Δήμος Λέσβου, θα προσφέρει πάντοτε κάθε δυνατή βοήθεια και αλληλεγγύη προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας.

Ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή και την αναλυτική ενημέρωση. Επεσήμανε την καλή και στενή συνεργασία, και επέδωσε στον κ. Γαληνό τιμητική πλακέτα. Ο Δήμαρχος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε τον κ. Στεφανή για την ευγενική αυτή χειρονομία, του χάρισε αναμνηστικά δώρα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey