Με μια θεατρική παράσταση

01/07/2012 - 05:56
Συνεχίζουν την πειραματική τους παράσταση «Σε τρεις μέρες παράσταση στήνεται; Γίνεται!» οι «Αεί Παίδες». Μετά την επιτυχία που σημείωσε στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης, αύριο 2 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα η παράσταση θα επαναληφθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής.
Συνεχίζουν την πειραματική τους παράσταση «Σε τρεις μέρες παράσταση στήνεται; Γίνεται!» οι «Αεί Παίδες». Μετά την επιτυχία που σημείωσε πριν από λίγες μέρες, κατά την παρουσίασή της στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης, αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα η παράσταση θα επαναληφθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής.

Η παράσταση είναι το αποτέλεσμα του τριήμερου σεμιναρίου που διοργάνωσε η ομάδα στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης και το οποίο είχε ως στόχο να δείξει πως υπάρχουν λύσεις εύκολες και καθόλου χρονοβόρες για να στηθούν θεατρικές παραστάσεις.
Οι 23 συντελεστές της παράστασης (δάσκαλοι, καθηγητές, μουσικοί και νηπιαγωγοί) απέδειξαν ότι με υλικά παρμένα από δημοτικά τραγούδια και γενικότερα την παράδοση και με πολύ λίγα άλλα βοηθητικά μέσα, μπορεί να στηθεί μια μικρή παράσταση σε ελάχιστο χρόνο.
Η είσοδος στην αυριανή παράσταση θα είναι ελεύθερη για όλους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey