Εκλέγουν αύριο αντιπροσώπους για ΠΟΕ ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ

Ψηφίζουν οι δημοτικοί υπάλληλοι

03/04/2012 - 19:59

Στην εκλογή αντιπροσώπων για το επικείμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας τους, αλλά και για το Νομαρχιακό Τμήμα Λέσβου τής ΑΔΕΔΥ, προχωρούν αύριο οι δημοτικοί υπάλληλοι.

Στην εκλογή αντιπροσώπων για το επικείμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας τους, αλλά και για το Νομαρχιακό Τμήμα Λέσβου τής ΑΔΕΔΥ, προχωρούν αύριο οι δημοτικοί υπάλληλοι.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, η απολογιστική τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λέσβου και θα ακολουθήσουν, απ’ τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων στο 41ο Συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ και στο Νομαρχιακό Τμήμα τής ΑΔΕΔΥ.

Ανάλογα και με τη μαζικότητα που θα υπάρξει, αναμένεται οι δημοτικοί υπάλληλοι του Νομού Λέσβου να αναδείξουν έξι ή επτά αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ, αφού σε 71 ψηφίσαντες αναλογεί ένας αντιπρόσωπος. Η αντίστοιχη αναλογία για τη γενική συνέλευση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ είναι 20 ψηφίσαντες.

Στις εκλογές, όπως έγινε προ μηνών και στην ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των δημοτικών υπαλλήλων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, θα μετάσχουν τρεις συνδυασμοί, η «Ενωτική Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων», η «Αντιμνημονιακή Συνεργασία» και η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία».

Χθες, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι εν όψει των εκλογών, τονίστηκε η ανάγκη στην κρίσιμη περίοδο που διέρχονται οι εργαζόμενοι όλης της χώρας και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, να υπάρξει συμμετοχή στις διαδικασίες ανάδειξης των αντιπροσώπων. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε απ’ το Σύλλογο, επειδή εκείνη την ημέρα οι δημοτικές υπηρεσίες δε θα λειτουργήσουν, η παρουσία όλων των υπαλλήλων στην τακτική γενική συνέλευση είναι υποχρεωτική και αναγκαία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey