Εκδήλωση των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Ενημέρωση των Σμυρνιών για τη βίζα

05/07/2013 - 15:46

Οι νέες ταχύτερες και απλούστερες διαδικασίες έκδοσης βίζας για τους Τούρκους πολίτες και τους πολίτες τρίτων χωρών ισχύουν και φέτος το καλοκαίρι. Προχθές Τετάρτη, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Σμύρνη από τις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, ενημερώθηκαν οι δημοσιογράφοι και οι τουριστικοί πράκτορες της περιοχής για το πώς γίνεται η έκδοση βίζας, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και τη μείωση του κόστους της.

Οι νέες ταχύτερες και απλούστερες διαδικασίες έκδοσης βίζας για τους Τούρκους πολίτες και τους πολίτες τρίτων χωρών ισχύουν και φέτος το καλοκαίρι. Προχθές Τετάρτη, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Σμύρνη από τις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, ενημερώθηκαν οι δημοσιογράφοι και οι τουριστικοί πράκτορες της περιοχής για το πώς γίνεται η έκδοση βίζας, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και τη μείωση του κόστους της. Επίσης παρουσιάστηκαν οι πρόσφατες θεσμικές διευκολύνσεις για τις επισκέψεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.


Η παρουσίαση υποστηρίχτηκε με έντυπο και ψηφιακό υλικό που διανεμήθηκε στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του Τύπου και τους τουριστικούς πράκτορες, και υπήρξε δέσμευση για αποστολή επιπλέον υλικού σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, σε όσες ποσότητες απαιτηθούν, προς το Προξενείο, το Επιμελητήριο και όσα τουριστικά γραφεία εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον, ώστε η διαδικασία της ενημέρωσης να είναι συνεχής.


Στο πάνελ της εκδήλωσης συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Νάσος Γιακαλής, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, ο γενικός πρόξενος στη Σμύρνης, Θεόδωρος Ν. Τσακίρης, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου (Χίου), Κώστας Γανιάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου (Σάμου), Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού, Αντώνης Γιαννάκης, και ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας «Επικοινωνία Αιγαίου», Παναγιώτης Μυριτζής, που είχε και την ευθύνη της τεχνικής παρουσίασης του ενημερωτικού υλικού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey