Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Θεόφιλος»

Πρόσκληση σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση

22/03/2013 - 19:05

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Θεόφιλος» θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 7 Απριλίου στις 5 το απόγευμα, στο γραφείο του, την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Θεόφιλος» θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 7 Απριλίου στις 5 το απόγευμα, στο γραφείο του, την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση.

Ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων του Συλλόγου μέσα στον τελευταίο χρόνο περιλαμβάνει μια σειρά από ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως αφιερώματα στον Οδυσσέα Ελύτη, τη γυναίκα της Λέσβου στα χρόνια της Οθωμανοκρατίας, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στο θέατρο της Πέτρας, κινηματογραφικές προβολές, θεατρική παράσταση για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης, αλλά κι εκδόσεις ημερολογίων με θέματα «Γυναίκες της Λέσβου», «100 χρόνια Λευτεριάς και Πολιτιστικής Προσφοράς» και «Λέσβος στην Αυγή της Απελευθέρωσης», εκδρομές κ.λπ..

Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να πάρουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση με την καταβολή μιας ετήσιας συνδρομής των 15 ευρώ.

Παράλληλα, ο Σύλλογος ενημερώνει ότι με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων, την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 8 το βράδυ θα επαναληφθεί, στο θέατρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» στο Νέο Κόσμο, η θεατρική παράσταση «Η Απελευθέρωση της Μυτιλήνης». Το θέατρο βρίσκεται πίσω από τον Άγιο Σώστη, στην οδό Τιμοκρέοντος 6Α. Η είσοδος θα έχει συμβολικό εισιτήριο πέντε ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Παλλεσβιακού Πνευματικού Κέντρου «Μίλτης Παρασκευαΐδης».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey