1ο Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Μυτιλήνης

Άλλες τρεις ταινίες

17/07/2012 - 16:23

Τρεις ακόμη ταινίες θα προβληθούν σήμερα και αύριο στο Αρχοντικό Γεωργιάδη, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Μυτιλήνης.

Τρεις ακόμη ταινίες θα προβληθούν σήμερα και αύριο στο Αρχοντικό Γεωργιάδη, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Μυτιλήνης.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 17 Ιουλίου θα προβληθεί στις 9:30 το βράδυ η ταινία «Αμπελόκηποι», της Ομάδας Ντοκυμαντέρ Δήμου Αθηναίων. Το ντοκυμαντέρ περιγράφει την ιστορία, το παρόν και το μέλλον μιας από τις πιο γνωστές γειτονιές της Αθήνας, από τη γέννηση, στη ζωή και την επιβίωση, μέχρι το γήρας. Η επιμέλεια είναι του Άγγελου Κοβότσου και η παραγωγή του Γιώργου Πουλίδη. Την ίδια μέρα, στις 10:15 το βράδυ θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ του Ισραηλινού Ρόυ Σερ «My Sweet Canary» (Καναρίνι μου Γλυκό), που αφηγείται την ιστορία τριών νέων μουσικών απ’ την Ελλάδα, την Τουρκία και το Ισραήλ, που ξεκίνησαν ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι θέλοντας να αφηγηθούν, για πρώτη φορά σε ταινία, την ιστορία της πιο γνωστής και αγαπητής στην Ελλάδα τραγουδίστριας του ρεμπέτικου, Ρόζας Εσκενάζι.

Το 1ο Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Μυτιλήνης θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου με την προβολή, στις 9:30 το βράδυ, του ντοκυμαντέρ τού Κρις Άρνολντ «Trans». Η ταινία αφορά στην κοινότητα των διεμφυλικών ατόμων, τη μειονότητα που ίσως έχει παρεξηγηθεί όσο καμμία και είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της δρ. Κριστίν ΜακΓκιν και της δουλειάς της ως χειρουργού, που ειδικεύεται στην αλλαγή φύλου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey