Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

16/05/2012 - 14:50

Χωρίς θέματα που εδώ και καιρό περιμένουν να πάρουν σειρά (π.χ. τιμολόγια ΔΕΥΑΛ), συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου. Το Συμβούλιο θα εξετάσει 28 θέματα, στην πλειοψηφία τους για έργα και οικονομικά ζητήματα.

Χωρίς θέματα που εδώ και καιρό περιμένουν να πάρουν σειρά (π.χ. τιμολόγια ΔΕΥΑΛ), συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου. Το Συμβούλιο θα εξετάσει 28 θέματα, στην πλειοψηφία τους για έργα και οικονομικά ζητήματα. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ακολουθήσει και συνεδρίαση με θέματα που αποκλειστικά αφορούν στις 23 δημοτικές και στις 50 τοπικές κοινότητες του νησιού.

Και το Δίκτυο Κοινοτήτων
Εν όψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου για τα θέματα των κοινοτήτων, το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής συνεδρίαση του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες του νησιού, προκειμένου να διαμορφωθούν πλήρως αιτιολογημένες προτάσεις, οι οποίες και θα κατατεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey