Επετηρίδα Φιλοσοφικής Έρευνας

Διά-λογος

19/04/2012 - 13:18

«Δια-ΛΟΓΟΣ» είναι ο τίτλος μιας νέας επετηρίδας φιλοσοφικής έρευνας που διευθύνει ο συμπατριώτης μας καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δημήτρης Λαμπρέλλης και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Παπαζήση».

«Δια-ΛΟΓΟΣ» είναι ο τίτλος μιας νέας επετηρίδας φιλοσοφικής έρευνας που διευθύνει ο συμπατριώτης μας καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δημήτρης Λαμπρέλλης και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Παπαζήση». Ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος αποσπώντας θετικότατες κριτικές. Όπως διαβάζουμε, σκοπός του περιοδικού είναι να προάγει τη φιλοσοφική έρευνα και το διάλογο μεταξύ των ερευνητών στο πεδίο της φιλοσοφίας. Προκειμένου να υπηρετήσει το σκοπό αυτόν, το περιοδικό έχει θεμελιώσει την εκδοτική του πορεία σε δύο αρχές: Το απροκατάληπτο άνοιγμά του προς όλες τις μορφές και τις τάσεις τού φιλοσοφείν, όπως αυτές αποτυπώνονται και καλλιεργούνται στην Ιστορία της φιλοσοφίας μέχρι σήμερα. Τη δημοσίευση άρθρων με μοναδικό γνώμονα την επιστημονική τους επάρκεια. Στο περιοδικό δημοσιεύονται εκτενή πρωτότυπα κείμενα, βιβλιοκρισίες και παρουσιάσεις κειμένων.

Στον παρόν τεύχος ανάμεσα στους άλλους, γράφουν: Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, Πέτρος Γέμτος, Ζωή Σαμαρά, Δημήτρης Τζωρτζόπουλος, Ευστράτιος Θεοδοσίου, Μάριος Μπέγζος, Δημήτρης Ανδριόπουλος, Ιωάννης Πρελορέντζος κ.ά..

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey