«Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο…»

01/07/2012 - 05:56
Το γιατί ο Πάολο Κοέλιο είναι «αλήτης» και έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, με πρωταγωνιστές τον Αλέξανδρο Ρήγα και την Εβελίνα Παπούλια.
Το γιατί ο Πάολο Κοέλιο είναι «αλήτης» και έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε σήμερα Παρασκευή στις 9 το βράδυ και αύριο Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ. Πώς; Μέσω της ομώνυμης παράστασης των Αλεξάνδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που, έχοντας αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, ανεβαίνει τώρα και στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Αλέξανδρο Ρήγα και την Εβελίνα Παπούλια.

Οι δύο ηθοποιοί συναντιούνται επί σκηνής, σε μια κωμωδία που έρχεται να απαντήσει στο εάν ισχύει η περίφημη φράση του Κοέλιο πως «όταν θέλεις κάτι πολύ… οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να το αποκτήσεις» ή εάν αυτές μένουν… παγερά αδιάφορες, αφήνοντάς σε στην τύχη σου.
Πρωταγωνιστές της ιστορίας, μια ηθοποιός που με τον «Αλχημιστή» στο χέρι διεκδικεί όσα η ζωή δεν της έφερε μέχρι στιγμής και ένας σκηνοθέτης που τυχαίνει να βρεθεί στο δρόμο της στα πλαίσια μιας οντισιόν για ένα μιούζικαλ. Τι θυσίες αντέχει να κάνει ο τελευταίος και πόσο μπορεί να αντισταθεί σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις… προτού μονολογήσει: «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο, έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του…»;
Η παράσταση έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, έχοντας ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, ενώ η ερμηνεία των δύο ηθοποιών θεωρείται εξαιρετική.
Η είσοδος στις παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο είναι 23 ευρώ, ενώ υπάρχουν και μειωμένα εισιτήρια των 18 ευρώ για φοιτητές και μαθητές.
Τα σκηνικά είναι της Λίας Ασβεστά και οι φωτισμοί της Κατερίνας Μαραγκουδάκη. Ενδυματολόγος: Μαρία Καραπούλιου. Βοηθοί σκηνοθέτη: Φαίη Τζανετοπούλου, Γιώργος Σεϊταρίδης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey