«Το Πείραμα», από τους «Αστέγους»

01/07/2012 - 05:56
Την πολυβραβευμένη θεατρική παράσταση «Το Πείραμα», του Μάριο Τζιορντάνο, πρόκειται να παρουσιάσουν οι «Άστεγοι» μέσα στο Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.
Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, στο θέατρο του ΦΟΜ

Την πολυβραβευμένη θεατρική παράσταση «Το Πείραμα», του Μάριο Τζιορντάνο, πρόκειται να παρουσιάσουν οι «Άστεγοι» μέσα στο Νοέμβριο και το Δεκέμβριο. Οι παραστάσεις θα ανέβουν την Παρασκευή 25, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, καθώς και την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στο θέατρο του ΦΟΜ.

Παρ’ όλο που είναι σκληρό και βίαιο, το έργο είναι παράλληλα και βαθιά ανθρώπινο. Διαπραγματεύεται το «σκοτεινό» πρόσωπο του ανθρώπου, καθώς και το θέμα της εξουσίας και τη διαχείρισή της, πράγμα που το κάνει εξαιρετικά επίκαιρο. Μέσω των «Αστέγων», η παράσταση παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Έχει αποσπάσει συνολικά οκτώ βραβεία στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου της Ορεστιάδας, ενώ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην 23η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, που έγινε στη Χίο, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.
Και τους δύο μήνες, οι παραστάσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου θα γίνουν στις 9 το βράδυ, ενώ αυτές της Κυριακής στις 10:30 το βράδυ. Λόγω της περιορισμένης δυναμικότητας 120 θέσεων του θεάτρου τού ΦΟΜ, θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα στις θέσεις και η προσέλευση του κοινού πρέπει να είναι έγκαιρη. Σημειώνεται ότι το έργο είναι ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 16 ετών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey