«Ο Μάγος του Οζ» σε Καλλονή, Μυτιλήνη και Μόλυβο

01/07/2012 - 05:56
Το γνωστό και πολύ αγαπημένο παιδικό μιούζικαλ του Φ.Λ. Μπάουμ, «Ο Μάγος του Οζ», θα παρουσιάσουν οι θεατρικές επιχειρήσεις Γιάννη Χριστόπουλου και στη Λέσβο, στο πλαίσιο της περιοδείας τους.
Το γνωστό και πολύ αγαπημένο παιδικό μιούζικαλ του Φ.Λ. Μπάουμ, «Ο Μάγος του Οζ», θα παρουσιάσουν οι θεατρικές επιχειρήσεις Γιάννη Χριστόπουλου και στη Λέσβο, στο πλαίσιο της περιοδείας τους. Η παράσταση θα «ανέβει» πρώτα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής στις 3 Αυγούστου, έπειτα στο Κάστρο της Μυτιλήνης στις 4 του μηνός και τέλος στο Κάστρο Μήθυμνας στις 5 Αυγούστου.

Το κλασσικό αριστούργημα του Μπάουμ «ανεβαίνει» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, μουσική του Γιάννη Ζουγανέλλη και χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου. Τη θεατρική διασκευή έκανε ο Μάνος Βενιέρης, τα 25 μοναδικά κοστούμια η Σήλια Δεμίρη, τα μαγευτικά σκηνικά ζωγράφισε η Έλενα Νικηφόρου, ενώ τα φώτα επιμελείται ο Γιώργος Βαζαίος και το μακιγιάζ η Αιμιλία Χριστοπούλου.
Στο «Μάγο του Οζ» παίζουν οι ηθοποιοί Στέλλα Μπονάτσου (Ντόροθυ), Κώστας Μπακάλης (Μάγος του Οζ), Βασίλης Θεοδωρίδης (Σκιάχτρο), Δημήτρης Λέκκος (Τενεκεδένιος), Διονύσης Στραβοράβδης (Λιοντάρι), Μαίρη Χρονοπούλου (Έμιλυ, Πολυφαγάκης, Υπηρέτρια, Μηλιά Α, λουλούδι Α), Τίνα Αλεξοπούλου (Άννυ, Νεράιδα του Βορρά, λουλούδι Β) και Κατερίνα Παπαναστασίου (Μις Μπέσυ, Νεράιδα της Δύσης).
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey