Κόντρα στη Δάφνη ο Αιολικός

01/07/2012 - 05:56
Του ήρθε… «κουτί» από κάθε άποψη του Αιολικού η πρόκριση της Δάφνης Δαφνώνα Χίου επί της Ιαλυσού στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, καθώς γλυτώνει αφενός τα σημαντικά έξοδα από ένα ταξίδι στη Ρόδο, ενώ και αγωνιστικά η ομάδα από το νησί της μαστίχας δεν τρομάζει κιόλας.
Του ήρθε… «κουτί» από κάθε άποψη του Αιολικού η πρόκριση της Δάφνης Δαφνώνα Χίου επί της Ιαλυσού στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Η ομάδα της Μυτιλήνης, έχοντας να αντιμετωπίσει πλέον τη Δάφνη της Χίου, γλυτώνει αφενός τα σημαντικά έξοδα από ένα ταξίδι στη Ρόδο, πηγαίνοντας μόλις στο διπλανό νησί, ενώ και αγωνιστικά η ομάδα από το νησί της μαστίχας δεν τρομάζει κιόλας.

Να θυμίσουμε πως ο Αιολικός θα παίξει κόντρα στη Δάφνη στη Χίο στις 20 Απριλίου. Η Δάφνη προκρίθηκε εις βάρος της Ιαλυσού με σκορ 3-1 στην πρώτη φάση του θεσμού.
Ο Φώτης Κοκκινέλλης, τώρα, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός, πως ο αγώνας του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα σε Δάφνη Δαφνώνα και ΓΑΣ Αναγέννηση/Ιαλυσός πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και έτσι, επιστρέφοντας από την Αθήνα, όπου βρέθηκε ο Αιολικός για το ματς με τον Ηλυσιακό, έκανε μια στάση στο γειτονικό νησί για να παρακολουθήσει τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας της Μυτιλήνης στη 2η Αγωνιστική των ομίλων στη διοργάνωση.

«Υπολογίσιμη η Δάφνη»

Ο προπονητής του Αιολικού παρακολούθησε τη νίκη της ομάδας της Χίου απέναντι στους Ροδίτες (3-1) και σχολίασε στο sportlesvos.gr: «Ήταν ένας αγώνας στον οποίο η Δάφνη κέρδισε απολύτως δίκαια. Οι Χιώτες ήταν ανώτεροι της Ιαλυσού και δικαιολογημένα πέρασαν στον επόμενο γύρο. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο και θα χρειαστεί από την πλευρά μας μεγάλη προσοχή, αλλά και σκληρή προσπάθεια, ώστε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στη Χίο και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.»
Ο Φώτης Κοκκινέλλης ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως στον Αιολικό το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος: «Για εμάς προέχει το ματς απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο, ώστε να τελειώσουμε και μαθηματικά την υπόθεση της παραμονής μας. Με νίκη, πάντως, θα αποκτήσουμε και την απαραίτητη καλή ψυχολογία εν όψει του αγώνα κόντρα στη Δάφνη Δαφνώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey