Αφήγηση… μαγεμένων παραμυθιών

01/07/2012 - 05:56
Οι συγγραφείς Γιώργος Τυρίκος - Εργάς και Κώστας Ζαφειρίου μεταμφιέζονται σε παραμυθάδες και αφηγούνται παραμύθια από το βιβλίο «Μαγεμένες Ιστορίες απ’ τη Λέσβο και τη Λήμνο», με τη συνοδεία μουσικής από λύρα, κιθάρα, ούτι και φλάουτο.
Οι συγγραφείς Γιώργος Τυρίκος - Εργάς και Κώστας Ζαφειρίου μεταμφιέζονται σε παραμυθάδες και αφηγούνται παραμύθια από το βιβλίο «Μαγεμένες Ιστορίες απ’ τη Λέσβο και τη Λήμνο», με τη συνοδεία μουσικής από λύρα, κιθάρα, ούτι και φλάουτο. Οι δύο αυτές παραστάσεις πραγματοποιούνται σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, στις 8 το απόγευμα, στο θέατρο του ΦΟΜ στη Μυτιλήνη, και η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ είναι καλεσμένα όλα τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα παιδιά.
Τα παραμύθια από το βιβλίο «Μαγεμένες ιστορίες απ’ τη Λέσβο και τη Λήμνο» των εκδόσεων «Αιολίδα» είναι βασισμένα σε λαϊκά παραμύθια των δύο νησιών μας και μιλούνε για τον ύπουλο γίγαντα του Μούδρου, για τα ανδραγαθήματα των γαϊδάρων, για τον Κούνελο και τον Ποντικό, για τα παθήματα του Στρατή και για πολλά άλλα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey