Ξενάγηση στο Μουσείο-Ελαιοτριβείο Παπάδου

01/07/2012 - 05:56
Στο Μουσείο - Ελαιοτριβείο της, στον Παπάδο της Γέρας καλεί, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, τους εμπλεκόμενους με τον τομέα του τουρισμού φορείς της Λέσβου η μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αρχιπέλαγος», προκειμένου να ξεναγηθούν στον ιστορικό αυτό χώρο και να συμμετάσχουν στην κοπή της βασιλόπιτας του Μουσείου.
Στο Μουσείο - Ελαιοτριβείο της, στον Παπάδο της Γέρας καλεί, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, τους εμπλεκόμενους με τον τομέα του τουρισμού φορείς της Λέσβου η μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αρχιπέλαγος», προκειμένου να ξεναγηθούν στον ιστορικό αυτό χώρο και να συμμετάσχουν στην κοπή της βασιλόπιτας του Μουσείου.
Η πρόσκληση γίνεται και εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, για την οποία η εταιρεία «Αρχιπέλαγος» σχεδιάζει σειρά θεματικών εκδηλώσεων. Στην περιήγηση στο χώρο του Μουσείου θα παρευρεθεί ο υφυπουργός Νίκος Σηφουνάκης, ο οποίος είναι μέλος της εταιρείας.
Να σημειωθεί ότι το Ελαιοτριβείο του Παπάδου βρίσκεται σε λειτουργία ως Μουσείο από την 1η Αυγούστου 2009, οπόταν έγιναν και τα επίσημα εγκαίνιά του και είναι ανοιχτό για το κοινό κάθε μέρα από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey