Μοναδικό show στο «Monkey»!

01/07/2012 - 05:56
Μια όμορφη βραδιά, γεμάτη θέαμα, χάρισαν οι Da Fuckin' Dancin' σε όλους εμάς που παρευρεθήκαμε την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ, στο πάρτι που διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν στο «Monkey»!
Μια όμορφη βραδιά, γεμάτη θέαμα, χάρισαν οι Da Fuckin' Dancin' σε όλους εμάς που παρευρεθήκαμε την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ, στο πάρτι που διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν στο «Monkey»! Από νωρίς, το αγαπημένο cafe - bar γέμισε από φίλους, υποστηρικτές και φυσικά θαυμαστές της -ομολογουμένως- πολύ καλής δουλειάς που κάνει η φοιτητική, χορευτική ομάδα, και περίμεναν ανυπόμονα την εμφάνιση των κοριτσιών! Όταν τελικά ο dj Bilias από τα decks, έδωσε τον αγαπημένο R'n'B ρυθμό, οι χορεύτριες με ασυγκράτητη ενέργεια, «κατέλαβαν» τις μπάρες!
Όπως φαντάζεστε, η βραδιά συνεχίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πολύ χορό, κέφι, ποτό και ανεπανάληπτο θέαμα, που μας χάρισαν οι DFD, παρουσιάζοντάς μας την αγάπη τους για το χορό μέσα από τα αποτελέσματα των πολύωρων προβών, που έχουν γίνει δικαίως, η λατρεμένη τους ασχολία! Με θεματικό dress code και τις καλύτερες διαθέσεις, η ομάδα κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων στις χορευτικές φιγούρες, αλλά και να τους αφήσει αξέχαστο το πάρτι, όπως άλλωστε συμβαίνει και με κάθε άλλο event που διοργανώνουν!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey