Νέα… Νέα Δημοκρατία στη Λήμνο

01/07/2012 - 05:56
Στον ορισμό προσωρινής νομαρχιακής οργάνωσης της Ν.Δ. στη Λήμνο προχώρησε η Γραμματεία Οργανωτικού, λίγες ημέρες μετά τις παραιτήσεις της προέδρου και άλλων τεσσάρων μελών τής ΝΟΔΕ Λήμνου.
Στον ορισμό προσωρινής νομαρχιακής οργάνωσης της Ν.Δ. στη Λήμνο προχώρησε η Γραμματεία Οργανωτικού, λίγες ημέρες μετά τις παραιτήσεις της προέδρου και άλλων τεσσάρων μελών τής ΝΟΔΕ Λήμνου. Νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Άγγελος Βλαττάς - Λαμπρινός, αντιπρόεδρος ο Στάθης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος ήταν παλιότερα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λήμνου, και γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Λυρούδιας.

Με στόχο να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, οι προσπάθειες που ξεκίνησαν αφορούν στην ανασυγκρότηση της Οργάνωσης κυρίως με νέα πρόσωπα και ειδικότερα με όσους επιθυμούν να στηρίξουν τις προσπάθειες του πρόεδρου τής Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών στη ΝΟΔΕ Λήμνου.
Με ανακοίνωσή του, ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λήμνου, Άγγελος Βλαττάς - Λαμπρινός, δηλώνει: «Η Νέα Δημοκρατία, με πρωταγωνιστή το πρόεδρό της, Αντώνη Σαμαρά, είναι παρούσα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας. Κανένας δεν περισσεύει στο προσκλητήριο του προέδρου μας για να βγει η χώρα όσο γίνεται πιο γρήγορα από το τούνελ της Τρόικας. Νοικοκυριά στενάζουν, επιχειρήσεις κλείνουν και όλοι οι Έλληνες μαζί νιώθουμε εθνική ταπείνωση. Αυτό δε μας αρμόζει. Πυκνώστε τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, ώστε σύντομα να φανεί το φως στο τούνελ.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey