Ετοιμάζεται το 9ο περιοδικό του Μεσοτόπου

01/07/2012 - 05:56
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση» θα εκδώσει το ετήσιο περιοδικό του (ένατο στη σειρά και για δεύτερη συνεχόμενη φορά έγχρωμο) «ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ - παράδοση & πολιτισμός», που θα είναι αφιερωμένο σε ζωγράφους και εικαστικούς του Μεσοτόπου.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση» θα εκδώσει το ετήσιο περιοδικό του (ένατο στη σειρά και για δεύτερη συνεχόμενη φορά έγχρωμο) «ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ - παράδοση & πολιτισμός», που θα είναι αφιερωμένο σε ζωγράφους και εικαστικούς του Μεσοτόπου. Το περιοδικό διανέμεται δωρεάν στα μέλη και τους συνδρομητές του Συλλόγου και διατίθεται στις εκδηλώσεις του, καθώς και σε αυτές στις οποίες συμμετέχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η προσπάθεια αυτή απαιτεί χρόνο και μεγάλο κόστος, και κάθε οικονομική στήριξη μέσω της διαφήμισης που μπορεί να καταχωρηθεί στο περιοδικό σε μέγεθος που εσείς προτιμάτε, θα είναι μεγάλη βοήθεια για το Σύλλογο, ώστε να μπορεί να διατηρεί και να εξελίσσει και αυτήν την πολιτιστική δράση του.
Εάν θέλετε, λοιπόν, να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Συλλόγου Μεσοτοπιτών ή στο 6971-752663 ή, τέλος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου.
Οι απαντήσεις καλό θα ήταν να δοθούν σύντομα στο Σύλλογο, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εκτύπωσης και πλησιάζει ο Δεκέμβριος, οπότε θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στα μέλη του Συλλόγου και τους φορείς της Λέσβου, την οποία θα ακολουθήσει εβδομαδιαία έκθεση με τα έργα των συμμετεχόντων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey