«Λίγο σεβασμός…»

01/07/2012 - 05:56
Με αφορμή την «εχθρική», όπως ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζουν, διαιτησία που έτυχαν στο πρόσφατο παιχνίδι τους με τον Αρισβαίο στην Καλλονή, οι άνθρωποι του Παλλεσβιακού, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, ζητούν την εξαίρεση ενός εκ των διαιτητών που σφύριξαν την αναμέτρηση.
Με αφορμή την «εχθρική», όπως ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζουν, διαιτησία που έτυχαν στο πρόσφατο παιχνίδι τους με τον Αρισβαίο στην Καλλονή, οι άνθρωποι του Παλλεσβιακού, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, ζητούν την εξαίρεση ενός εκ των διαιτητών που σφύριξαν την αναμέτρηση. Ο Παλλεσβιακός φέρει και την Τοπική Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης προ των ευθυνών της και για το γεγονός πως κάποιοι διαιτητές ορίζονται να σφυρίζουν αγώνες ομάδων από τον τόπο καταγωγής τους, θίγοντας και το ζήτημα της ακαταλληλότητας ορισμένων γηπέδων…

«Δίκαια χάσαμε, αλλά…»

«Κύριοι είναι σε όλους γνωστό ότι ο Παλλεσβιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που δεν θέλει να ασχολείται με τη διαιτησία (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) και προσπαθεί σε κάθε αγώνα ν’ αποδεικνύει μέσα στο παρκέ το πόσο καλή ομάδα είναι ή όχι. Όμως υπάρχουν δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι, που δεν σέβονται τον ιδρώτα αυτών των παιδιών, ούτε την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε εμείς οι παράγοντες να κρατήσουμε με «νύχια και με δόντια» ενεργά όσα περισσότερα τμήματα μπορούμε, για να διεξάγονται τα τοπικά πρωταθλήματα» […]. Για να προλάβουμε την σκέψη σας, σάς δηλώνουμε συνειδητά ότι η ομάδα μας έχασε αρχικά από την άσχημη απόδοση της, αλλά σίγουρα την κατάσταση είχε αρχίσει να πυροδοτεί η προκλητική διαιτησία που τύχαμε» […]. Δεν φτάνει λοιπόν που παίζουμε τόσα χρόνια σε ακατάλληλα ανοικτά γήπεδα, με την ανοχή όλων μας φυσικά, για να βοηθήσουμε τις ομάδες των χωριών στα έξοδα μετακινήσεων τους, θα πρέπει δηλαδή να ανεχόμαστε και τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές από κάποιους διαιτητές που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας;» […]. Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητάμε από εδώ και στο εξής: 1) να ορίζονται Παρατηρητές σε όλα τα παιχνίδια ή τουλάχιστον σε εκείνα που είναι απαραίτητοι, για να μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά τους διαιτητές, 2) να υπάρχουν χρονόμετρα επιτραπέζια και όχι χειρός, για να ελέγχουν οι ομάδες το χρόνο παιχνιδιού, 3) να μην ορίζονται γενικά διαιτητές σε παιχνίδια που παίζουν ομάδες από τον τόπο καταγωγής τους, γιατί εκθέτουν και εσάς και το εαυτό τους».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey