Μέρα Νύχτα

01/07/2012 - 05:56
Με πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν και διασκέδαση μέχρι πρωίας υποδέχτηκαν το νέο έτος οι Μυτιληνιοί, αφού και η κρίση θέλει… καλοπέραση.
Με πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν και διασκέδαση μέχρι πρωίας υποδέχτηκαν το νέο έτος οι Μυτιληνιοί, αφού και η κρίση θέλει… καλοπέραση.

«Privé» party οργάνωσαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το «Marush» - που ξεκίνησε πρώτο αυτού του είδους τα πάρτυ -, το «Monkey» και το «De Facto». Συγκεκριμένος αριθμός προσκεκλημένων για να μη δημιουργείται το αδιαχώρητο, αλλά και άφθονο ποτό και μπουφές.

Το «Envy» οργάνωσε fire show με την Αργυρώ Καραθανάση από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Ο Χρήστος Μοσχόβης έχει αναλάβει τη διεύθυνση του εστιατορίου «Φίλεμα», δίπλα στο αεροδρόμιο, ο οποίος επιμελείται μοναδικά πιάτα, ενώ προγραμματίζει και events στο χώρο του.

Ανοιχτό μεσημέρι - βράδυ είναι το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Ηλιοτρόπιο», στη Βίγλα, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο οργανώνονται βραδιές πιάνου με μελωδικές φωνές.

Στέκι για όλες τις ώρες ο «Δίαυλος», στα Λαδάδικα, για καφέ, ουζάκι με μεζέδες το μεσημέρι, αλλά και φαγητό με άφθονα γευστικά πιάτα και κρεατικά στα κάρβουνα το βράδυ.

Μοναδικές βραδιές χαρίζει στους θαμώνες του το μουσικό σχήμα στο «Πάρκο». Μαζί με τις γευστικές προτάσεις τού σεφ του μαγαζιού, θα διασκεδάσετε με καλή μουσική που ανεβάζει τις διαθέσεις.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey