Προσεχώς

01/07/2012 - 05:56
Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, η Λεσβιακή Παροικία Αθηνών θα παρουσιάσει το βιβλίο του Τάκη Χατζηαναγνώστου «Ένα παρελθόν χωρίς μέλλον», στην αίθουσα τελετών της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Γενναδίου.
- Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, η Λεσβιακή Παροικία Αθηνών θα παρουσιάσει το βιβλίο του Τάκη Χατζηαναγνώστου «Ένα παρελθόν χωρίς μέλλον», στην αίθουσα τελετών της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Γενναδίου.

- Την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής «Βενιαμίν ο Λέσβιος», την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Συνδέσμου επί της οδού Ζήνωνος 29 - 31. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: 1) Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, 2) Οικονομικός προϋπολογισμός και απολογισμός, 3) ανακοινώσεις.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey