Από την αρχή οι εκλογές…

01/07/2012 - 05:56
Μετά και την παραίτηση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Υπουργείο Παιδείας όρισε τρία εκ νέου μέλη, που θα ορίσουν  από την αρχή ημερομηνίες για την πραγματοποίηση των εκλογών ανάδειξης των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης.
Ορίστηκαν νέα μέλη για Οργανωτική Επιτροπή του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ, λίγο πριν τη λήξη του έτους, τα ονόματα των καινούργιων μελών της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μετά και την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής, Ιωάννη Χατζόπουλου, πριν τις γιορτές, το Υπουργείο Παιδείας όρισε τρία εκ νέου μέλη, που καλούνται να αντικαταστήσουν τα προηγούμενα αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά τους άμεσα και ορίζοντας από την αρχή ημερομηνίες για την πραγματοποίηση των εκλογών ανάδειξης των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης.

Οι καθηγητές Νικήτας Νικητάκος, Σπύρος Κωτσάκης και Ελένη Σκούρτου είναι τα τρία ονόματα που έρχονται να αντικαταστήσουν τους Ιωάννη Χατζόπουλο, Νικόλαο Χατζησάββα και Θεοδώρα Πετανίδου, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που έχουν μέχρι τώρα παραιτηθεί.
Πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο ορισμένος ήδη από τον Οκτώβριο καθηγητής Ιωάννης Λυριτζής, ενώ χρέη γραμματέα θα εκτελεί η προϊσταμένη της Κεντρικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ευστρατία Γιακουμάτου.
Με την απόφαση αυτή του Υπουργείου Παιδείας, ακυρώνεται όποια διαδικασία έχει ακολουθηθεί ήδη από την προηγούμενη σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής.
Έτσι, το νέο προεδρείο θα πρέπει τώρα να κηρύξει από την αρχή καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή των ακαδημαϊκών στο 15μελές Πρυτανικό Συμβούλιο, ενώ θα αλλάξει και πάλι η ημερομηνία της εκλογικής διαδικασίας, που είχε οριστεί να είναι η 18η Ιανουαρίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey