Μέρα Νύχτα

01/07/2012 - 05:56
Στο «Μύθο», στην Επάνω Σκάλα, θα γευτείτε νόστιμα κρεατικά στα κάρβουνα, καθώς και πλούσιες πίτες με γύρο ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας.
Στο «Μύθο», στην Επάνω Σκάλα, θα γευτείτε νόστιμα κρεατικά στα κάρβουνα, καθώς και πλούσιες πίτες με γύρο ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Την περασμένη Παρασκευή άνοιξαν τα «Κοχύλια», των οποίων την άφιξη στην καλοκαιρινή διασκέδαση περίμεναν πώς και πώς οι Μυτιληνιοί, και όχι μόνο.

Το «Fisheye», στην Επάνω Σκάλα, σερβίρει δροσερά κοκτέιλ υπό τους ήχους «ψαγμένης» μουσικής, για απίθανες στιγμές χαλάρωσης.

Στην Άντισσα, «Το κάτι άλλο» σερβίρει κόκορα κρασάτο και άλλες νοστιμιές στον όμορφο εξωτερικό του χώρο, στην πλατεία του χωριού.

Φρέσκο ψαράκι δίπλα στη θάλασσα θα απολαύσετε στο «Λιμανάκι», στη Σκάλα Παμφίλων.

Ο Νικηφόρος στο «Λεμόνι και πράσινο πιπέρι» σερβίρει απίθανες gourmet γεύσεις για απαιτητικούς. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και κάποιο από τα εξαιρετικά επιδόρπια που υπάρχουν στο μενού.

Οι καθιερωμένες ελληνικές βραδιές και σήμερα, σε «De Facto», «Marush» και «Monkey», για ανεβασμένη διάθεση.

Στο «Μπαλκονάκι», στη Βίγλα, θα γευτείτε φρέσκα ψαρικά, που μπορείτε να συνοδεύσετε ιδανικά με ποικιλία ορεκτικών που θα βρείτε στο μενού και φυσικά με ντόπιο ουζάκι.

Για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα σας, μια βόλτα από το «Delicious corner» για καφέ και πρωινό σνακ είναι η ιδανική πρόταση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey