Μύρισαν… Χριστούγεννα στο Μόλυβο

01/07/2012 - 05:56
Μια μοναδική βραδιά έζησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής οι κάτοικοι του δήμου Μήθυμνας και των γύρω χωριών, καθώς και πολλοί Μυτιληνιοί που βρέθηκαν στο Μόλυβο.
Μια μοναδική βραδιά έζησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής οι κάτοικοι του δήμου Μήθυμνας και των γύρω χωριών, καθώς και πολλοί Μυτιληνιοί που βρέθηκαν στο Μόλυβο.
Μαζί με συλλόγους και άλλους φορείς της περιοχής κατέπληξαν τους πάντες, δημιουργώντας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη νύχτα.


Ο δήμαρχος Στέλιος Καραντώνης έδωσε το σήμα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τα κάλαντα, η ζωντανή φάτνη, τα τραγούδια που ακούστηκαν από παιδιά, χορωδίες και μουσικές ομάδες, έβαλαν τους παρισταμένους στο κλίμα των Χριστουγέννων. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα, ενώ το ζεστό κρασί έρεε άφθονο. Στον κόσμο που ήταν εκεί προσφέρθηκαν και γλυκά από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.
Επίσης, στη γιορτή υπήρχαν εντυπωσιακές χειροποίητες κατασκευές που πωλούνταν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι που λειτούργησε, ενώ δεν έλειψαν οι λοτταρίες και τα παιχνίδια από τους συλλόγους που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Κατά τη διάρκεια της γιορτής προβλήθηκε κι ένα όμορφο και εντυπωσιακό συνάμα φιλμ για τους αλιείς της Μήθυμνας από το 1964.
Ο δήμαρχος Μήθυμνας, Στέλιος Καραντώνης, σε σχετικό Δελτίο Τύπου, ευχαριστεί θερμά το διοργανωτή Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μήθυμνας, καθώς και το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Μήθυμνας «Η Αγάπη», το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας, την Γ΄ λυκείου Πέτρας και το Σύλλογο Παραπληγικών Βέροιας που έλαβαν μέρος, καθώς και όλους τους εθελοντές (περίπου 200), που αφιλοκερδώς προσφέρουν όποτε χρειαστεί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey