Κλειστό το «Μαρούλα» λόγω επισκευής

01/07/2012 - 05:56
Σε απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες, καθώς και σε παρεμβάσεις ώστε να αποκτήσει πιστοποιητικό πυρασφάλειας το κινηματοθέατρο «Μαρούλα», προχωρά την ερχόμενη εβδομάδα η δημοτική αρχή Λήμνου.
Σε απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες, καθώς και σε παρεμβάσεις ώστε να αποκτήσει πιστοποιητικό πυρασφάλειας το κινηματοθέατρο «Μαρούλα», προχωρά την ερχόμενη εβδομάδα η δημοτική αρχή Λήμνου. Για την πραγματοποίηση όλων αυτών των εργασιών, από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και για μία εβδομάδα, έως την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο χώρος θα παραμείνει κλειστός.

Το κινηματοθέατρο «Μαρούλα» λειτουργούσε χωρίς πιστοποιητικό πυρασφάλειας, με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των Λημνιών που κατακλύζουν τους χώρους του στις εκατοντάδες εκδηλώσεις που διοργανώνονται, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, αλλά και την άνοιξη και το φθινόπωρο.
Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν συντηρήσεις στη σκηνή και τα καμαρίνια, καθώς και νέες εγκαταστάσεις πυρασφάλειας, ώστε να δοθεί άμεσα πιστοποιητικό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και να μπορεί το κινηματοθέατρο να λειτουργήσει με νόμιμες διαδικασίες.
Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή Λήμνου αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στο ριζικό εκσυγχρονισμό του κινηματοθέατρου «Μαρούλα», μετά και την ένταξη του έργου της βελτίωσης και ανακαίνισής του, με συνολικό προϋπολογισμό 946.600 ευρώ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey