Εκδηλώσεις για ένα μήνα

01/07/2012 - 05:56
Μετά την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή της, η «Λεσβιακή Παροικία» συνεχίζει τις δραστηριότητές της μέχρι και τα μέσα Μαρτίου, που περιλαμβάνουν τόσο αποκριάτικο γλέντι, όσο και εκδρομές και ομιλία για τη Γυναίκα.
Από τη «Λεσβιακή Παροικία»Από περσινή εκδρομή της «Λεσβιακής Παροικίας»


Μετά την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή της, η «Λεσβιακή Παροικία» συνεχίζει τις δραστηριότητές της μέχρι και τα μέσα Μαρτίου, που περιλαμβάνουν τόσο αποκριάτικο γλέντι, όσο και εκδρομές και ομιλία για τη Γυναίκα.

Έχοντας ως σκοπό της την προβολή της Λέσβου και της παράδοσης του τόπου, αλλά και τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και φίλων της, η «Λεσβιακή Παροικία» διοργανώνει τις εξής εκδηλώσεις μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες:
Αύριο Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, το διοικητικό συμβούλιο προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου σε ένα αποκριάτικο γλέντι με τραγούδια και κιθάρες, που θα γίνει στην αίθουσά του στις 11:30 το πρωί και θα περιλαμβάνει μεζέδες και ποτά, με είσοδο ελεύθερη.
Τη Δευτέρα 3 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί μια μονοήμερη εκδρομή με επίσκεψη στο μοναστήρι του Οσίου Λουκά Βοιωτίας και γεύμα στα παραθαλάσσια Αντίκυρα, με τιμή κατ’ άτομο τα 20 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 5237710 και 210 8674520.
Το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 11:30 το πρωί, στην αίθουσα Ελλήνων Λογοτεχνών (Γεννάδιου 2), η «Λεσβιακή Παροικία» και οι εκδόσεις «Αιολίδα» θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Απόστολου Γονιδέλλη «Δάφνις και Χλόη».
Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας και Ποίησης, ο Σύλλογος διοργανώνει μια εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «Τριανόν», στις 5:30 το απόγευμα, κατά την οποία ο ποιητής και συγγραφέας Δημήτρης Νικορέτζος θα μιλήσει με θέμα «Από τη Σαπφώ στον Ελύτη». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει απαγγελία ποιημάτων της Σαπφούς σε απόδοση Ελύτη, ενώ η γνωστή Ουρουγουανή τραγουδίστρια Ζανέτ Καπούγια με την κιθάρα της θα αποδώσει γνωστά μελοποιημένα τραγούδια Ελλήνων και ξένων ποιητών, όπως ο Νερούδα, ο Ελύτης, ο Ρίτσος κ.ά.. Η βραδιά θα κλείσει με μικρή δεξίωση στο φουαγέ του θεάτρου, με κρασί, μεζέδες και αναψυκτικά, ενώ η τιμή της πρόσκλησης για κάθε άτομο είναι 10 ευρώ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey