Ημερίδα για την υγιεινή των τροφίμων και την επισήμανση του κρέατος και των παρασκευασμάτων του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα από το Επιμελητήριο Λέσβου, τον ΕΦΕΤ και το Σωματείο Ζωεμπόρων - Κρεοπωλών Λέσβου.
Ημερίδα για την υγιεινή των τροφίμων και την επισήμανση του κρέατος και των παρασκευασμάτων του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα από το Επιμελητήριο Λέσβου, τον ΕΦΕΤ και το Σωματείο Ζωεμπόρων - Κρεοπωλών Λέσβου.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κτηνίατρος, προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου (ΕΦΕΤ), Δημήτριος Μπούμπουλης, ο κτηνίατρος, καθηγητής Τεχνολογίας Κρέατος ΤΕΙ Αθηνών Σπυρίδων Ραμαντάνης, ο καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΕΛΟΓΑΚ, Ανδρέας Γεωργούδης, και ο κτηνίατρος, προϊστάμενος Εποπτών τού ΕΛΟΓΑΚ, Αντώνιος Φωτόπουλος.
Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής τού ΕΦΕΤ, Δημήτριος Κωστάκης, και το στέλεχος του ΕΛΟΓΑΚ Κυριάκος Ζέρβας.
Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν κι άλλες ενημερωτικές συναντήσεις σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ και τον ΕΛΟΓΑΚ, αλλά και προγράμματα κατάρτισης στην υγιεινή των τροφίμων.