Consoul Trainin @ «Monkey»

25/04/2012 - 15:24

Με house, electro, disco και dance ήχους πλημμύρισε το «Monkey» το βράδυ της Δευτέρας τού Πάσχα.

Με house, electro, disco και dance ήχους πλημμύρισε το «Monkey» το βράδυ της Δευτέρας τού Πάσχα.

Καλεσμένος στα decks ήταν ο Consoul Trainin - κατά κόσμον Γιάννης Ευθυμίου -, που απέδειξε το ταλέντο και την αγάπη του για τη μουσική, με την οποία ασχολείται από μικρός.

Στις μουσικές του επιλογές περιέλαβε και το remix της μεγάλης επιτυχίας του Sam Brown «Stop», που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, αφού εκτός από DJ είναι και μουσικός παραγωγός.

Ο Consoul Trainin, στα 29 του χρόνια, χαίρει της υποστήριξης μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών, όπως η Planetworks, η D:Vision, η Universal, η StrictlyRhythm και άλλες, που έχουν εκδώσει albums με τα κομμάτια του.

Ο τίτλος «Consoul Trainin» προέρχεται από το όνομα του ραδιοφωνικού show που έκανε από νεαρή ηλικία και συνεχίζει να πραγματοποιεί σε πολλά ραδιόφωνα παγκοσμίως (ανάμεσά τους και τα καλύτερα διαδικτυακά), και εκφράζει «το συναίσθημα που σου δημιουργεί η στερεοφωνική μουσική και η κονσόλα στην ψυχή» (the feeling that brings you music stereo and console in your soul), όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιογραφικό του, στη fan page του στο Facebook.

Ήταν μία διαφορετική βραδιά την επομένη της Ανάστασης στο «Monkey», με πολύ κόσμο και κέφι μέχρι το κλείσιμο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey