Αφιέρωμα στο Μίλτη Παρασκευαΐδη

01/07/2012 - 05:56
Ένα τριήμερο αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του μεγάλου Λέσβιου δημιουργού Μίλτη Παρασκευαΐδη, πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων από τον Πολιτισμικό Οργανισμό και την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής από χθες 11 έως αύριο 13 Δεκεμβρίου.
Ένα τριήμερο αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του μεγάλου Λέσβιου δημιουργού Μίλτη Παρασκευαΐδη, το οποίο διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό του, πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων από τον Πολιτισμικό Οργανισμό και την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής από χθες 11 έως αύριο 13 Δεκεμβρίου.
Η εναρκτήρια εκδήλωση του αφιερώματος τιμής και μνήμης έγινε χθες Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, και περιελάμβανε αναδρομική έκθεση με αντιπροσωπευτικά έργα όλων των περιόδων της ζωής του, καθώς και άλλες δημιουργίες του, δημοσιεύσεις και χειρόγραφα.
Το τριήμερο των εκδηλώσεων ολοκληρώνεται με την ημερίδα «Το έργο του ζωγράφου Μίλτη Παρασκευαΐδη», που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί.
Στην αρχή της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση στο συγγραφέα Άρη Ταστάνη και στο συγγραφέα και πρόεδρο του Συλλόγου Αγριτών Λέσβου, Γιάννη Τριανταφύλλου, για τo σύνολο της πνευματικής τους προσφοράς.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey