Χορευτική βραδιά

01/07/2012 - 05:56
Μια πολιτιστική χορευτική βραδιά διοργανώνει την Κυριακή 25 Μαρτίου ο ΕΘΟΚ Καλλονής. Ανήμερα της εθνικής γιορτής, θα παρουσιάσει στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, μια παράσταση, με προσκεκλημένους τους Συλλόγους «Αρίων Μυτιλήνης» και «Αρίων Μολύβου».
Την 25η Μαρτίου, από τον ΕΘΟΚ Καλλονής

Μια πολιτιστική χορευτική βραδιά διοργανώνει την Κυριακή 25 Μαρτίου ο ΕΘΟΚ Καλλονής. Ανήμερα της εθνικής γιορτής, θα παρουσιάσει στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, μια παράσταση, με προσκεκλημένους τους Συλλόγους «Αρίων Μυτιλήνης» και «Αρίων Μολύβου», που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Αρίων Μυτιλήνης» θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα της Μακεδονίας, ο «Αρίων Μολύβου» τοπικούς χορούς της Λέσβου και το χορευτικό συγκρότημα του ίδιου τού ΕΘΟΚ θα παρουσιάσει μικρασιατικούς χορούς. Διδάσκαλοι των τμημάτων είναι ο Βασίλης Αγκοπιάν και η Ειρήνη Γρηγορίου.
Παράλληλα, στο φουαγέ του Θεάτρου θα υπάρχει έκθεση με αποξηραμένα φυτά της Λέσβου - εργασία του Ηλία Μεφίρη -, καθώς και έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Κοντού, που θα αφορά στα τοπία του νησιού.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και ο ΕΘΟΚ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey