«Αντάμωμα» των ξενιτεμένων

01/07/2012 - 05:56
Ένα «παγκόσμιο αντάμωμα» στον τόπο καταγωγής τους διοργανώνουν για όλους τους ξενιτεμένους Πλωμαρίτες ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής «Βενιαμίν ο Λέσβιος» μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλωμαρίου «Το Πόλιον».
Ένα «παγκόσμιο αντάμωμα» στον τόπο καταγωγής τους διοργανώνουν για όλους τους ξενιτεμένους Πλωμαρίτες ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής «Βενιαμίν ο Λέσβιος» μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλωμαρίου «Το Πόλιον». Το εγχείρημα αυτό κανονίζεται για το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου και αποτελεί υλοποίηση της υπόσχεσης που είχε δοθεί πέρυσι το καλοκαίρι για την καθιέρωσή του κάθε χρόνο.
Τα μέλη των δύο Συλλόγων προσκαλούν τους απανταχού Πλωμαρίτες να διασκεδάσουν στον τόπο τους με ούζο, ντόπιους μεζέδες, τοπική μουσική και χορούς. Επί τόπου θα αποφασιστεί το χωριό της περιοχής του Πλωμαρίου όπου θα γίνει η επόμενη συνάντηση.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6977-396826, 6976-385871 και 6948-510652, καθώς και στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey