Χορός των Μυτιληνιών Αμαρουσίου

01/07/2012 - 05:56
Τον προγραμματισμένο ετήσιο χορό τους πραγματοποίησαν οι Μυτιληνιοί Βορείων Προαστίων της Αθήνας, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Λοκάντα», στο Μαρούσι.
Τον προγραμματισμένο ετήσιο χορό τους πραγματοποίησαν οι Μυτιληνιοί Βορείων Προαστίων της Αθήνας, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Λοκάντα», στο Μαρούσι. Επρόκειτο για τον πρώτο τέτοιο χορό που διοργάνωσε ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών Αμαρουσίου και Όμορων Δήμων» και ο οποίος, κατά γενική ομολογία, είχε μεγάλη επιτυχία.

Όσα μέλη και φίλοι του Συλλόγου παρευρέθηκαν, γλέντησαν με την ψυχή τους κι έφυγαν πολύ ευχαριστημένοι, τόσο από την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσο και από τη μουσική και το μενού της «Λοκάντας».
Τη γιορτή τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια για το Σύλλογο.
Μοναδικό «μελανό σημείο» της βραδιάς, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, η απουσία του προέδρου του, Άρη Κουζέλλη, που λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να παραστεί στη γιορτή.
Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει όσα μέλη του συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey