FOLLOW US

Αθλητικά

Η καθυστέρηση γενικά χαρακτηρίζει τις υποθέσεις του Αιολικού, όμως σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του ιδίου του προέδρου Γιάννη Φλωρίδη, η εβδομάδα που μας έρχεται, είναι εβδομάδα σπουδαίων ανακοινώσεων και φυσικά… μεταγραφών!
Η καθυστέρηση που γενικά χαρακτηρίζει τις υποθέσεις του Αιολικού, προβληματίζει τους φιλάθλους, όμως σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του ιδίου του προέδρου Γιάννη Φλωρίδη, η εβδομάδα που μας έρχεται, είναι εβδομάδα σπουδαίων ανακοινώσεων και φυσικά… μεταγραφών! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. του ΑΙΟ, έχουν εντοπιστεί και σίγουρα το όνομά τους και μόνο, θα προκαλέσει αίσθηση, δίνοντας ξεκάθαρα πια το μήνυμα ότι όντως γυρίζουμε σελίδα.

Είναι αλήθεια πως όλο αυτό ο διάστημα, θα περιμέναμε μία χειροπιαστή ένδειξη ότι πράγματι οι υποθέσεις του Αιολικού βαίνουν καλώς. Η λαϊκή παροιμία όμως λέει πως το καλό πράγμα… αργεί να γίνει και ελπίζουμε πως η σοφή ετούτη ρήση του λαού, θα επιβεβαιωθεί και στη δική μας περίπτωση.

Βγαίνει στη δημοσιότητα το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, θέλει να έχει πλήρες το νέο Δ.Σ. του, πριν προβεί σε ανακοινώσεις και γι’ αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει κανένα όνομα από αυτά που έχουν ήδη «κλείσει». «Αν δεν εξασφαλίσω από όλους το “ΟΚ”, δεν πρόκειται να κάνω ανακοινώσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, είμαι όμως σίγουρος πως θα έχουμε τελειώσει…», είπε με νόημα στο «Ε» ο κ. Φλωρίδης. Και το ρεπορτάζ μας, θα λέγαμε πως επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του προέδρου, αφού άτομα που «έπαιξαν» σαν εν δυνάμει μέλη του νέου Δ.Σ., μας επιβεβαιώνουν τη συμφωνία τους με τους ανθρώπους του Αιολικού, μιλώντας στο «Ε». Για να σας δώσουμε μία πρώτη γεύση, το νέο Δ.Σ. θα απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν είχαν καμία εμπλοκή στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο, αλλά έχουν και το κύρος και τις διασυνδέσεις, να σταθούν αντάξια σαν διοικητικοί παράγοντες, δίνοντας παράλληλα την αίσθηση προς τους φιλάθλους ότι γίνεται επιτέλους μία σοβαρή προσπάθεια. Όμως περιμένουμε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Αιολικού, σεβόμενοι την επιθυμία του νέου προέδρου και γι’ αυτό δε γράφουμε τίποτα παραπάνω από αυτό το μέτωπο… Αφήνουμε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο της πραγματοποίησης, μίας συνέντευξης τύπου, της πρώτης του κ. Φλωρίδη, για σήμερα ή ενδεχόμενα και αύριο.

Υπογράφουν Καραβασίλης και Νίλσεν
Πέραν του νέου Δ.Σ., που είναι και αυτό που «καίει» αυτή τη στιγμή τον Αιολικό, υπάρχουν πάντα και τα μεταγραφικά. Που παρέμειναν «παγωμένα» όλη την εβδομάδα που διανύσαμε, αφού, όπως είναι φυσικό, προτεραιότητα είναι η σύνθεση της νέας διοίκησης. Ωστόσο υπάρχουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, είτε σε φιλολογικό επίπεδο είτε πιο προχωρημένες, που δείχνουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας, δεν παράτησαν εντελώς αυτό το μέτωπο. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Γαβαλάς, έχει στα χέρια του τη λίστα με τους «εκλεκτούς» του και έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις προς τον κ. Φλωρίδη.

Ψηστήρι σε Μαλακό και «Πετράν»
Παράλληλα, συνεργάτης του Γαβαλά, από τη θέση του Γενικού Αρχηγού, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Λάκης Μέγας. Και εδώ υπάρχει μυστικοπάθεια, καθώς πολλοί μεταγραφικοί στόχοι του ΑΙΟ, είναι κοινοί με αυτούς της ΑΕΛΚ και του Διαγόρα και γι’ αυτό θα παραλείψουμε την αναφορά μας σε παίκτες που αγωνίστηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα, αν και όλοι λίγο έως πολύ, καταλαβαίνετε σε ποιους αναφερόμαστε. Όμως μπορούμε να αναφέρουμε τους τρεις πρώτους που «έκλεισαν». Και δεν είναι άλλοι από τους Μιχάλη Καραβασίλη, Θεαγένη Διονυσάτο και Μάριο Λουτραγώτη. Από εκεί και έπειτα, «παίζει» γερά το όνομα του Γιώργου Μαλακού, σε περίπτωση που ο 22χρονος δεν βρει ομάδα εκτός Λέσβου, αλλά και του Πέτρου Νταλαμπέκη, που σίγουρα θα δώσει άλλη δυναμική στον ΑΙΟ. Βέβαια η περίπτωση του «Πετράν», έχει τις δυσκολίες της, καθώς ο Μυτιληνιός υψηλόσωμος επιθετικός, μπορεί να θέλει να γυρίσει στη Λέσβο φέτος, όμως έχει στα χέρια του πιο συμφέρουσες οικονομικές προσφορές από ομάδες της Γ΄ και της Δ΄ Εθνικής. Από τον ίδιο εξαρτάται πάντως…
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σε βατό όμιλο ο ΝΟΜ »
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top