«Η θέση μας εκφράζεται από τις δεσμευτικές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου»

Εμμένει στη θέση της η Περιφερειακή Αρχή για το μεταναστευτικό [Vid]

08/12/2020 - 22:03 Ενημερώθηκε 17/12/2020 - 14:50

Σε μια σύντομη και περιεκτική δήλωση σε ότι έχει να κάνει με τη δημιουργία της νέας δομής στη Λέσβο η Περιφερειακή Αρχή με ανακοίνωσή της τονίζει ότι η θέση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του ίδιου του Περιφερειάρχη  εξακολουθεί να εκφράζεται από τις δεσμευτικές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. Θυμίζουμε  ότι ο κ. Μουτζούρης η θέση που έχει εκφράσει είναι εκείνη της πλήρης αποσυμφόρησης και καμιάς δομής στα νησιά της Περιφέρειας.

Μάλιστα στο σχετικό δελτίο αναφέρεται ότι ο  Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης μετά την σύντομη περιπέτεια υγείας του έχει επανέλθει πλήρως και λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του Κορονοϊού αποφεύγει τις μετακινήσεις τηρώντας απόλυτα τα μέτρα πρόληψης. Παράλληλα σημειώνεται ότι  καθημερινά ενημερώνεται για τα θέματα και τις εξελίξεις  που σχετίζονται με θέματα της Περιφέρειας από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Απόστολο Αλατζά.

«Σχετικά με το ζήτημα της νέας δομής στην Λέσβο επισημαίνουμε πως η θέση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του ίδιου του Περιφερειάρχη  εξακολουθεί να εκφράζεται από τις δεσμευτικές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου» καταλήγει το δελτίο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey