Συμμετέχει στο Capelli Sport Cup 2021

Ο Αιολικός πάει Δανία!

24/07/2021 - 13:00

Αξιοποιώντας το σημαντικό δίκτυο της Rush Soccer, αλλά και τη συνεργασία του με την εταιρεία ένδυσης Capelli Sport, ο Αιολικός αποδέχθηκε την πρόσκληση που του έγινε από τους διοργανωτές και θα λάβει μέρος στο ποδοσφαιρικό τουρνουά "Capelli Sport Cup 2021", με μια ομάδα που θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών.

Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, ο Αιολικός θα αγωνιστεί εκτός συνόρων συμμετέχοντας στο ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Δανία από τη Δευτέρα 26/7 έως τη 1/8.

Εκεί ο Αιολικός θα τεθεί αντιμέτωπος της δανέζικης HB Køge, αλλά και της γερμανικής MSV Duisburg, έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε συλλόγους με πολύχρονη εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες, παρουσιάζοντας τη δική του ανταγωνιστική ομάδα στην κατηγορία U19.

Στη Λέσβο η Rush Soccer

Στη Λέσβο έφτασε τη Δευτέρα 19/7 το πρώτο γκρουπ 90 ατόμων, μέλη της τεράστιας οικογένειας της RUSH Soccer, μεταξύ των οποίων κα οι RUSH Select αθλητές αγόρια και κορίτσια ηλικίας 16 ετών, από 15 διαφορετικές Πολιτείες.

Στη διάρκεια της παραμονής τους, πέρα από τις τουριστικές περιηγήσεις σε Μυτιλήνη, Μόλυβο, Πλωμάρι και Γέρα, πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις, δημιουργώντας έτσι αθλητικούς δεσμούς με το νησί. Τέλος, σε φιλικό παιχνίδι του Αιολικού με την RUSH Select αγόρια (2005), οι Μυτιληνιοί επικράτησαν με σκορ 1-0.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey