Με αντίπαλο τη Χίο ξεκινάνε οι υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Στην Κω η Μικτή Προπαίδων τής Ε.Π.Σ.Λ.

06/04/2012 - 16:37

Με αρκετή αισιοδοξία αναμένεται να ριχθεί στη μάχη η Μικτή Ομάδα Προπαίδων τής Ε.Π.Σ.Λ., με στόχο τη διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που αρχίζει σήμερα στην Κω.

Με αρκετή αισιοδοξία αναμένεται να ριχθεί στη μάχη η Μικτή Ομάδα Προπαίδων τής Ε.Π.Σ.Λ., με στόχο τη διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που αρχίζει σήμερα στην Κω.

Τα παιχνίδια αρχίζουν σήμερα και η Μικτή της Λέσβου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Χίου. Αύριο θα παίξει με τη Σάμο, τη Δευτέρα θα αγωνισθεί με τα Δωδεκάνησα και την Τρίτη, τελευταία μέρα των αγώνων, θα παίξει με τις Κυκλάδες. Οι ενωσιακοί προπονητές Παράσχος Λάσκαρης και Στέλιος Μουντανάρης επέλεξαν για τους αγώνες αυτούς τους παίκτες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις, ενώ ήταν και από τους διακριθέντες με τις ομάδες τους.

Όλοι αισιοδοξούν ότι η Μικτή θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος της και να διακριθεί, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπως ονομάζεται, έχει ως σκοπό τα παιδιά που θα αγωνιστούν να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο ασχέτως αποτελέσματος, που δεν ενδιαφέρει και τόσο πολύ, να αποκτήσουν εμπειρία και να γυρίσουν στον τόπο τους με ακόμη περισσότερες γνώσεις. Για τους μικρούς υπάρχει επίσης και το κίνητρο ότι θα τους παρακολουθήσουν άλλοι προπονητές και οπωσδήποτε θα επιδιώξουν να δείξουν το ταλέντο τους. Να σημειωθεί ότι το Πρωτάθλημα αυτό δε θα έχει συνέχεια και οι Μικτές των Ενώσεων θα καταλάβουν τις θέσεις τους στον όμιλο.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν και συγκροτούν την ομάδα είναι οι Χρήστος Παλαμουτσής, Νίκος Αρνόμαλλης, Γιάννης Αλεξίου, Αναστάσιος Θωμαΐδης, Δημήτρης Μπαζίμας, Δημήτρης Παρέλλης, Γιώργος Δοματάς, Κώστας Ρουμελιώτης, Αλκιβιάδης Ραχάνης, Γιώργος Μαρίνος, Δημήτρης Ιωσηφίδης, Παντελής Αλεξίου, Στρατής Τηνιακός, Γιάννης Βασταιανός, Φώτης Φωτέλλης, Στρατής Προκοπίου, Σταύρος Βαλελής και Θανάσης Πατερέλλης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey