ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ 2-4

Η διαφορά ήταν στο κίνητρο!

16/05/2013 - 16:02

Κακή εμφάνιση και ήττα-σοκ από το ρωμαλέο, αποφασιστικό, ουσιαστικό και διψασμένο για τη νίκη Κανάρη, που την έθεσε εκτός στόχου.

Κακή εμφάνιση και ήττα-σοκ από το ρωμαλέο, αποφασιστικό, ουσιαστικό και διψασμένο για τη νίκη Κανάρη, που την έθεσε εκτός στόχου.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η χθεσινή μέρα στην Αναγέννηση Γέρας, στη 2η Αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου, συστήνοντάς της την ήττα και μάλιστα με το μεγάλο και βαρύ σκορ 4-2 από τον πολύ καλό και σωστά στημένο στο γήπεδο Κανάρη, ο οποίος τώρα χτυπάει με αξιώσεις την πόρτα της Γ΄ Εθνικής. Τίποτα μα τίποτα δεν πήγε καλά για την πρωταθλήτρια Λέσβου, που οι παίκτες της είχαν κάκιστη απόδοση, μπαίνοντας στο γήπεδο νωθροί, μουδιασμένοι, ανόρεκτοι. Και πληρώνοντάς το ακριβά.

Είναι αξιοσημείωτο το ότι οι παίκτες της δεν μπορούσαν να αλλάξουν δύο συνεχόμενες μπαλιές, γεγονός που διευκόλυνε το παιχνίδι των αντιπάλων, οι οποίοι χτύπησαν στην κόντρα, σημειώνοντας πολύ γρήγορα τα δύο γκολ, στο 6΄ με το Γρίγο, αφού η μπάλα δύο φορές χτύπησε στο δοκάρι του Χατζηκλειδαρά, και στο 16΄ μετά από λάθος της άμυνας, οπόταν ο Κάργατζης από κοντά με σουτ πάγωσε τους πάντες. Η Γέρα «ξύπνησε» στο 36΄ και αν στη φάση με τον Παυλέλλη μείωνε, ίσως να κυλούσαν καλύτερα τα πράγματα. Αυτό όμως δεν έγινε, και στην επανάληψη με το «καλησπέρα» οι Χιώτες χτύπησαν για τρίτη φορά, με τον Ατσάλη, ο οποίος συνδυαζόμενος άψογα με τον Κάπο, άνοιξε την άμυνα και με κοντινό σουτ νίκησε το Χατζηκλειδαρά.

Στο 50΄ ο Βασίλογλου απώθησε εκτός φάσης αντίπαλο και αποβλήθηκε, ενώ πέντε λεπτά μετά συνέβη το ίδιο, με το Μαλακό να ανατρέπεται από το Σοβατζή και ως τελευταίος να δέχεται την κόκκινη. Ο Σεραφίγκος μείωσε σε 1-3, η Γέρα πίεσε, είχε δύο καλά σουτ με Δελόλμα και Καπταγιάννη, όμως ό,τι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Μάτα, το πέτυχαν οι αντίπαλοι στο 70΄ ανεβάζοντας το σκορ στο 4-1, με σκόρερ το Ζεράι τώρα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με κεφαλιά του Μαλακού κάνοντας το 2-4 και ο αγώνας έκλεισε με ένα δυνατό σουτ από καλή θέση του Καπταγιάννη, το οποίο κατέληξε άουτ.

Οι τεχνικοί για τον αγώνα
Ο Δήμος Κάβουρας, προπονητής του Κανάρη Χίου, μίλησε για μεγάλη νίκη της ομάδας του. «Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, τα παιδιά έκαναν στο γήπεδο αυτό που τους είχα ζητήσει και πήραμε αυτό που θέλαμε. Τώρα είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε για την πρωτιά, που πιστεύω ότι μπορούμε να την κατακτήσουμε.»

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Μάτας χαρακτήρισε άσχημη την εμφάνιση της Γέρας, λέγοντας ότι τα δύο πρώτα γκολ αποσυντόνισαν την Αναγέννηση, με το στόχο να έχει τελειώσει για την ομάδα του.

Στα χαρτιά, ο Α.Ο. Μυκόνου πήρε το παιχνίδι με την Ένωση Βαθύλου και την Κυριακή στη Χίο ο Κανάρης θα αντιμετωπίσει τη Μύκονο, ενώ η Γέρα θα πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Σάμο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ (Μάτας): Χατζηκλειαδράς, Λ. Κουκούλης, Αφαλωνιάτης (68΄ Ζαφειρίου), Τσιταντίνος, Βασίλογλου, Τάκας (68΄ Τακός), Καπταγιάννης, Δελόλμας (78΄ Βλάμης), Μαλακός, Παυλέλλης, Σεραφίγκος
ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Κάβουρας): Ν. Μονιώδης, Σοβατζής, Γρίγος, Χρουσάκης, Σαμιώτης, Γιάκας (77΄ Χορεψιμάς), Βαϊτερλής, Λέσι, Ατσάλης (72΄ Πάλας), Κάργατζης (64΄ Ζεράι), Κάπος

Βαθμολογία
σε 2 αγώνες
1. Κανάρης Χ.    6    7-2
2. Μύκονος    6    5-0
3. Αναγέννηση Γέρας    0    2-6
4. Ένωση Βαθύλου    0

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey