Με ξεχωριστή την παρουσία του Τάσου Κάκου και πλήθος καλεσμένων, οι Διαιτητές του ποδοσφαίρου…

Έκοψαν την πίτα και τίμησαν δικούς τους ανθρώπους

21/02/2013 - 16:07

Όπως κάθε χρόνο, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου (Σ.Δ.Π.Λ.) έκοψε τη βασιλόπιτά του και προέβη σε τιμητικές βραβεύσεις δικών του ανθρώπων, σε μια όμορφη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα γραφεία του Συνδέσμου.

Όπως κάθε χρόνο, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου (Σ.Δ.Π.Λ.) έκοψε τη βασιλόπιτά του και προέβη σε τιμητικές βραβεύσεις δικών του ανθρώπων, σε μια όμορφη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα γραφεία του Συνδέσμου. Η φετινή χρονιά ασφαλώς και διέφερε από προηγούμενες, αφού την λάμπρυνε η παρουσία έστω και για λίγα λεπτά του διεθνούς διαιτητή Τάσου Κάκου, ο οποίος την ίδια μέρα είχε επισκεφθεί το νησί μας για να προσκυνήσει τον Ταξιάρχη.

Λίγο πριν επιβιβασθεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στον τόπο του, ο κ. Κάκος θέλησε και αυτός να τιμήσει με την παρουσία του την όμορφη εκδήλωση των Διαιτητών. Μάλιστα, ο ίδιος είχε νωρίτερα είχε ενημερώσει το Γιώργο Κουκούλα ότι θα πήγαινε, αφού οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που ο Κερκυραίος ρέφερι ερχόταν στην Λέσβο.

Την εκδήλωση των Διαιτητών τίμησαν ο δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Φλώρος, ο αντιδήμαρχος Λέσβου Γιάννης Βατός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Ζαφειρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Παντελής Πατερέλλης και Άρης Χατζηκομνηνός, ο περιφερειακός διευθυντής της Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτης Κορδονούρης, ο αστυνομικός διευθυντής Λέσβου, Δημήτρης Κουρσουμπάς, και ο κεντρικός λιμενάρχης Μυτιλήνης, Μανώλης Βόμβας. Ακόμη παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ.Λ., με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Σταύρο Ψαρρόπουλο, ενώ την ΠΑΕ ΑΕΛΚ εκπροσώπησε ο α΄ αντιπρόεδρός της, Κώστας Παπαδόπουλος. Σημειώνεται ότι το παρών έδωσαν και πρόεδροι από τα λεσβιακά σωματεία Αιγέας, Αετός, Ατρόμητος, Προοδευτική και Φίλιας, όπως εκεί ήταν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, Δημήτρης Φωταρέλλης, αλλά και άπαντες οι διαιτητές του Συνδέσμου.

Οι βραβεύσεις
Μετά τους χαιρετισμούς των παρευρισκομένων, άρχισαν οι απονομές, με τον Τάσο Κάκο να απονέμει τα αναμνηστικά διπλώματα στους νέους διαιτητές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη Σχολή Διαιτησίας και πιάνουν σημαία και σφυρίχτρα. Ακόμη, ο Σύνδεσμος τίμησε τον πρώην πρόεδρό του, Στρατή Μοιρασγεντή, ο οποίος - όπως είπε και ο ίδιος στο σύντομο χαιρετισμό του - ήρθε στο Σύνδεσμο στα 23 του χρόνια και τον εγκατέλειψε στα 50 του, δίνοντας και αυτός ένα σημαντικό κομμάτι από τη ζωή του.

Τη δεύτερη πλακέτα πήρε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας τής Ε.Π.Σ.Λ. Θεόδωρος Στεργίου, ο οποίος την ημέρα της βράβευσής του συμπλήρωνε 30 χρόνια ανεκτίμητης προσφοράς στο Σύνδεσμο και τιμήθηκε και για την εκλογή του στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μυτιλήνης. Τρίτος ήταν ο ισχυρός άνδρας της λεσβιακής διαιτησίας και από τους πιο παλιούς στο Σύνδεσμο, ο Γιώργος Κουκούλας, ως εκπαιδευτής.

Η ευχή που ακούστηκε από όλους στο τέλος, ήταν η διαιτησία να πάει ακόμη πιο ψηλά και να υπάρχουν ακόμη καλύτερες διαιτησίες και ακριβοδίκαιες στο χώρο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey