Πήρε το νεαρό Γιοβάνη

01/02/2013 - 15:59

Εδώ και λίγες μέρες ο Φώτης Κοκκινέλης δοκίμαζε στην ομάδα του το 18χρονο αμυντικό Γιώργο Γιοβάνη, με σκοπό να τον περάσει από το μικροσκόπιο και αν ο μικρός έδειχνε τα στοιχεία που ήθελε, τότε θα είχε και αυτός μια θέση στην ομάδα του Αιολικού.

Εδώ και λίγες μέρες ο Φώτης Κοκκινέλης δοκίμαζε στην ομάδα του το 18χρονο αμυντικό Γιώργο Γιοβάνη, με σκοπό να τον περάσει από το μικροσκόπιο και αν ο μικρός έδειχνε τα στοιχεία που ήθελε, τότε θα είχε και αυτός μια θέση στην ομάδα του Αιολικού.

Πράγματι, ο Γιοβάνης κουβαλώντας και παιχνίδια από την παρουσία του στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας με τη φανέλα του Ορφέα Κεραμειών, έπεισε τον προπονητή του Αιολικού, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε από τη διοίκηση την απόκτησή του, πράγμα που επιτεύχθηκε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Γιοβάνης αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και λίγο πιο μπροστά. Είναι μια σημαντική προσθήκη και υποθήκη για το μέλλον.

Γύρισε...
Έπρεπε να περάσουν κάποια χρόνια ώστε ο Γιώργος Σπετσιώτης να αποδεχθεί την πρόταση της διοίκησης και να γυρίσει στην ομάδα στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων. Ο Σπετσιώτης είναι ο βασικός γκολκίπερ του Διαγόρα και μάλιστα το περασμένο φθινόπωρο είχε παρακολουθήσει τη Σχολή Προπονητών για το δίπλωμα UEFA Β΄. Ο ίδιος δείχνει χαρούμενος που γύρισε, λέγοντας ότι θα βοηθήσει και αυτός από το συγκεκριμένο πόστο, ώστε η χρονιά να λήξει όμορφα για την ομάδα με την επίτευξη του στόχου.

Τέλος, σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ, τελικός για την ομάδα της Μυτιλήνης, με τον Κοκκινέλη να έχει κοντά του όλους τους παίκτες.

Τελικά η αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή στις 15:00, και όχι το Σάββατο όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey