×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Αναλαμβάνει την Καλλονή ο Τεννές!

22/12/2012 - 00:46

Σε συμφωνία με τον 59χρονο τεχνικό Μπάμπη Τεννέ ήρθε η Καλλονή και ο Αθηναίος τεχνικός αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας με σκοπό να την οδηγήσει στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκ.

Σε συμφωνία με τον 59χρονο τεχνικό Μπάμπη Τεννέ ήρθε η Καλλονή και ο Αθηναίος τεχνικός αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας με σκοπό να την οδηγήσει στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκ. Αν και πολλά ονόματα ακούστηκαν για τον διάδοχο του Τίμου Καβακά  και μέσα σε αυτά ήταν και το ονομα του Τεννέ εντούτοις η περίπτωση του δεν προχώρησε αφού σκάλωσε στο οικονοιμικό. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής οι δύο πλευρές τα βρήκαν και συμφώνησαν να συνεργαστούν μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο Τεννές μετρά 529  ματς στην καριέρα του σε όλες τις κατηγορίες και έχει απολογισμό 200 νίκες 133 ισοπαλίες και 196 ήττες. Πέρσι διατέλεσε τεχνικός στον Παναιτωλικό. Είναι προπονητης εδώ και 20 χρόνια και έχει εργαστεί σε ομάδες όλων των κατηγοριών. Ο νέος τεχνικός αναμένεται να έρθει στο νησί μετά τα Χριστούγεννα για να παρουσιαστεί απο την ΠΑΕ και να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey