Βροχή τα γκολ σε... φθινοπωρινή λιακάδα

28/09/2012 - 16:19

Διπλασίασαν τις νίκες τους Γέρα, Όλυμπος και Αετός στην εμβόλιμη 2η Αγωνιστική. Διακοπή στην αναμέτρηση Αιγέα - Διαγόρα, λόγω επεισοδίων μεταξύ πάγκου των γηπεδούχων και του βοηθού διαιτητή Πούλου, με το Διαγόρα να προηγείτο με 3-1. Πρώτη νίκη για Άναξο, βολεύτηκαν με το «Χ» Αλκιβιάδης - Παπανικολής.

Διπλασίασαν τις νίκες τους Γέρα, Όλυμπος και Αετός στην εμβόλιμη 2η Αγωνιστική. Διακοπή στην αναμέτρηση Αιγέα - Διαγόρα, λόγω επεισοδίων μεταξύ πάγκου των γηπεδούχων και του βοηθού διαιτητή Πούλου, με το Διαγόρα να προηγείτο με 3-1. Πρώτη νίκη για Άναξο, βολεύτηκαν με το «Χ» Αλκιβιάδης - Παπανικολής.

Με συνοπτικές διαδικασίες
Τον ξέφρενό της ρυθμό που έχει από το ξεκίνημα της περιόδου, συνέχισε η ομάδα της Αναγέννησης Γέρας, συντρίβοντας με το επιβλητικό 6-0 τη Θύελλα Πηγής, η οποία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ηττήθηκε από μια ανώτερη αντίπαλο. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη που κατακτά η ομάδα του Παπάδου, και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Ο Γιώργος Μαλακός πέτυχε χατ-τρικ και δύο γκολ από τον Καραβατάκη και ένα από τον Καπταγιάννη ολοκλήρωσαν το θρίαμβο για την ομάδα τους. Η ομάδα της Πηγής τελείωσε το παιχνίδι με 10 λόγω αποβολής του Λημνιού.

Απλά και γρήγορα
Χωρίς να κουραστούν και να ιδρώσουν πολύ, οι παίκτες του πρωταθλητή Ολύμπου προσέφεραν μοναδικό θέαμα στους φιλάθλους τους, σκορπίζοντας με 5-0 το Βύρωνα Μόριας και πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη στο Πρωτάθλημα. Στην αναμέτρηση έλαμψε το άστρο του Παναγιώτη Βουργουτζή, ο οποίος ήταν μακράν ο καλύτερος, όχι μόνο της ομάδας του, αλλά και του γηπέδου. Ο Βουργουτζής τα έκανε όλα, μοίραζε ασίστ, έβαζε γκολ, αναστάτωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνα των φιλοξενουμένων και με λίγα λόγια οι αμυντικοί παίκτες του Βύρωνα τον ένιωσαν για τα καλά στο πετσί τους. Σημείωσε το τρίτο χατ-τρικ της χρονιάς, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Λαλάς και Καλουτζής, ο οποίος ήταν ο πρώτος που σκόραρε ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη.

Κερδίζει εντυπώσεις
Τη δεύτερή του νίκη στο Πρωτάθλημα πήρε ο Αετός, αυτήν τη φορά στο γήπεδό του, επικρατώντας με 3-0 του Κεραυνού, τον οποίο γονάτισαν οι απουσίες που είχε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο νικητής δεν άξιζε τη νίκη. Ήταν καλύτερος, δημιούργησε φάσεις και σημείωσε τρία όμορφα τέρματα, που τον ανέδειξαν μεγάλο νικητή. Ο Ιγγλέζου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Λουτρών, για να ακολουθήσουν άλλα δύο από τους Κροτσίδα με πέναλτι και Κατσιάνο. Ο νικητής ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λιαδέλλη.

Απολύτως δίκαιο
«Άσφαιροι» έμειναν στο Κ. Τρίτος Αλκιβιάδης και Παπανικολής, παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό στο Πρωτάθλημα. Ο φιλοξενούμενος άγγιξε σε τρεις περιπτώσεις το γκολ, έχοντας και δοκάρι με τον Κούκο. Δύο καλές στιγμές είχαν οι γηπεδούχοι σε ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Μπαλάρα!
Σπουδαίο ποδόσφαιρο έπαιξε στην Καλλονή η Άναξος, επικρατώντας με 4-2 της Προοδευτικής, που μέτρησε τη δεύτερη ήττα στο Πρωτάθλημα. Οι νικητές, παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ που σημείωσε ο Μαραγκός, κατάφεραν στη συνέχεια να ισοφαρίσουν με το Σκαρακάκη. Αλλά οι παίκτες του Εμμανουήλ, ο οποίος ήταν φανερό ότι δεν είχε επιλογές με μικρούς στο παιχνίδι, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι με τον Καραμήτρο. Όμως η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική, με την Άναξο να απλώνει το παιχνίδι της, οι παίκτες της να έχουν περισσότερο την κατοχή της μπάλας και με σουτ από κοντά του Βερβέρη να καταφέρνουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα, με πέναλτι που κέρδισε ο Κλάους, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-3. Ο Ράμα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από την Άναξο, όπως και ο Κουμέλλης από πλευράς Προοδευτικής. Η εδαφική υπεροχή καρποφόρησε λίγο πριν το τέλος και ο Φιλιανός αυτήν τη φορά έκλεισε το σκορ.

Ολική ανατροπή
Έσπασαν καρδιές στη Θερμή, με την ανατροπή να γίνεται στο τέλος από τα Λιονταράκια. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες, σημείωσε δύο όμορφα γκολ με τον Κούτσα και έδειχνε ότι θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε το δεύτερο τρίποντο στο Πρωτάθλημα. Όμως διαψεύστηκαν οι πάντες και πολύ περισσότερο ο κόσμος που παρακολούθησε την αναμέτρηση, με τα Λιονταράκια να φθάνουν στη μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτο. Η χαλάρωση ότι ο αγώνας τελείωσε και η νίκη δε χάνεται, φαίνεται ότι πέρασε από το μυαλό των παικτών του Μυρογιάννη, οι οποίοι έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια, αφού μέσα σε διάστημα έξι λεπτών ήρθαν τα γκολ. Στο 85΄ ο Γονιδέλλης με πέναλτι που κέρδισε ο Βερβέρης μείωσε σε 1-2, δύο λεπτά αργότερα ο Λαμπράκης με απευθείας κτύπημα φάουλ ισοφάρισε και το πιο ωραίο έγινε στις καθυστερήσεις, όταν πάλι ο Γονιδέλλης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλακάκης και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Διακοπή με δυσάρεστες επιπτώσεις
Δεν τελείωσε ποτέ το παιχνίδι στο Πλωμάρι Αιγέα - Διαγόρα, εξ αιτίας του θερμού επεισοδίου δύο λεπτά πριν από το τέλος από πλευράς γηπεδούχων. Όλα έγιναν μετά την απόφαση του βοηθού διαιτητή κ. Πούλου να αποβληθεί παίκτης των γηπεδούχων ο οποίος ήταν στον πάγκο. Νωρίτερα ο Πούλος ανέκοψε με οφσάιντ επίθεση των γηπεδούχων και αυτό δεν άρεσε στους παίκτες του πάγκου, αλλά ούτε και στον προπονητή Γιάννη Μανούσο που άρχισε να διαμαρτύρεται στο βοηθό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σπρωξίματα και νεύρα πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Τότε ο διαιτητής Κουλουδής αποχώρησε από το γήπεδο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια και κλείνοντας το φύλλο αγώνα, με δυσάρεστες επιπτώσεις όμως για τον Αιγέα (όπως αναφέρει ο ΚΑΠ), αφού κρίθηκε υπαίτιος για τη διακοπή. Το παιχνίδι το κερδίζει ο Διαγόρας, ο οποίος μέχρι το σημείο της διακοπής ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1. Αφαίρεση βαθμών, αλλά και τιμωρία της έδρας και όσων αναφέρει στο Φ.Α. ο διαιτητής, για τον Αιγέα. Δεν αποκλείεται να γίνουν και μηνύσεις, όπως ανέφεραν αξιόπιστες πηγές, ενώ ο Αιγέας θα κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή τής Ε.Π.Σ.Λ..

Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0, έχοντας μπροστά του μια ομάδα που μόνο οι φανέλες θύμιζαν ότι είναι ο Αιγέας. Ο Δελόλμας έδωσε την πρωτοπορία, ο Δημάκης τα διπλασίασε και ο Τσομπανέλλης λίγο πριν από το ημίχρονο έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη, μη έχοντας και άλλη επιλογή, και μείωσαν με απευθείας κόρνερ του Γιαννίκου. Αποβλήθηκαν οι Δημάκης, Παπαδημητρίου από πλευράς νικητών και ο Αγκόλι από τον Αιγέα. Αλλά το ποδόσφαιρο επισκιάστηκε από τα όσα διαδραματίστηκαν κατόπιν.


Αποτελέσματα
2η Αγωνιστική
Λιονταράκια - Ατρόμητος    3-2
Αναγέννηση Γέρας - Θύελλα    6-0
Αλκιβιάδης - Παπανικολής    0-0
Προοδευτική - Άναξος    2-4
Αετός - Κεραυνός    3-0
Αιγέας - Διαγόρας    1-3 (διεκόπη)
Όλυμπος - Βύρων    5-0

Βαθμολογία
σε 2 αγώνες
1. Αναγέννηση Γέρας    6    10-1
2. Όλυμπος    6    8-4
3. Αετός Λ.    6    4-0
4. Κεραυνός    3    4-3
5. Βύρων    3    4-7
6. Ατρόμητος    3    5-4
7. Αιγέας    3    4-5
8. Άναξος    3    7-6
9. Λιονταράκια    3    5-6
10. Παπανικολής    1    1-3
11. Αλκιβιάδης    1    0-4
12. Διαγόρας    0    1-4
13. Προοδευτική    0    4-7
14. Θύελλα    0    0-7
(Δεν υπολογίζεται ο αγώνας Αιγέας - Διαγόρας που διεκόπη.)

Το φιλμ της αγωνιστικής

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-2 (0-2)
Γκολ: Γονιδέλλης (2), Λαμπράκης (Λιονταράκια) - Κούτσας (2) (Ατρόμητος)
Αποβολή: Ραφ. Κουνιαρέλλης (Ατρόμητος)

ΟΛΥΜΠΟΣ - ΒΥΡΩΝ 5-0 (2-0)
Γκολ: Βουργουτζής (3), Λαλάς, Καλουτζής

ΑΕΤΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 3-0 (2-0)
Γκολ: Ιγγλέζος, Κροτσίδας, Κατσιάνος
Αποβολή: Λιαδέλλης (Αετός)

ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ 6-0 (4-0)
Γκολ: Καπταγιάννης, Μαλακός (3), Καραβατάκης (2)
Αποβολή: Λημνιός (Θύελλα)
Δοκάρι: Τάκας, Δελόλμας (Γέρα)

ΑΙΓΕΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-3 (0-3)
Γκολ: Δελόλμας, Δημάκης, Τσομπανέλλης (Διαγόρας) - Γιαννίκος (Αιγέας)
Αποβολή: Δημάκης, Παπαδημητρίου (Διαγόρας) - Αγκόλι (Αιγέας)

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ 0-0
Δοκάρι: Κούκος (Ερεσός)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΆΝΑΞΟΣ 2-4 (1-1)
Γκολ: Μαραγκός, Καραμήτρος (Προοδευτική) - Σκαρακάκης, Βερβέρης (2), Φιλιανός (Άναξος)
Αποβολή: Κουμέλλης (Προοδευτική) - Ράμα (Άναξος)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey